Monday, December 19, 2011

YES! Clearance Stok!

Assalammualaikum w.b.t . .


Seharian semalam duduk di rumah, habis selongkar almari nak buat Clearance Stok! hihi.. Hubby dah mula bising, baju penuh almari, sampai terkeluar keluar dari pintu almari.. Ye ye! Ayang nak buang lah ni... Tapi bila tengok balik baju baju tu,masih elok, masih cantik, sayangnya nak buang !!!~


Ada sapa sapa nak? Ha! teringat akak kat office tu, ada anak perempuan muda remaja.. Sure suka ai bagi baju.. Sebab dulu ai pernah bagi baju Tshrt or baju jalan jalan lain, badan sama size, kemain suka!!!~


Sekali ai text akak tu, she said "bawak je.. anak akak suka tu!"


Yeahhhhh~ at least, baju bertukar tangan! Tak de la rasa ralat je nak buang kan?? Ai nak bagi baju kurung/baju kebaya zaman muda mudi dulu.. Sebelum kahwin.... Sekarang dah TAK MUAT wehhhhhh..... sedih aku!




Hasil selongkar! 12 baju kebaya & 10 baju kurung! Selamat dilipat dan akan bertukar tangan! Oh ya! ada juga seluar jeans dulu kala, tak de la buruk! Tapi nak bagi sebabnya DAH TAK MUAT!! Dulu ai bagi semua kat arwah my sis.. Sekarang tidak lagi.. Itu yang tak tau nak bagi sapa tu.... Ada sapa sapa nak tak??? Esok ai upload ye! Jgn risau, seluar jeans tu masih dalam keadaan baik dan lawa lagi.. Masih baru, xde lah berpuluh puluh tahun cuma jeans sebelum KAHWIN... Lepas KAHWIN, semua dah tak muat! Menciiiii~


Esok ye! Promise!


p/s : Sebelum Kahwin Saiz S , Selepas Kahwin Saiz M or L * hubby suh pakai lelongar!*
p/s/s: Sebelum Kahwin Saiz 27, Selepas Kahwin Saiz 29-30!!!!!! *sedih*








Yang sayangnya baju bajuuuuuu kuuuu,
signature ms eida

8 comments:

  1. nk jugak, tp cnfirm tak muat! hahaha

    ReplyDelete
  2. kita sama size! dr before kawen n lepas kawen. blh share baju la gini. hehe

    ReplyDelete
  3. CikSyue, awatnya? sat g ida upload ye...

    ReplyDelete
  4. Yanie, yeke? boleh pinjam meminjam ni.. hehhehe

    ReplyDelete
  5. dayah, uuu byk tu nak let go.. sayanggg..

    ReplyDelete
  6. KakNinie, dayah tak muat daahhhhhhh.. sob..sob...

    ReplyDelete
  7. part yang tak muat almari tu mmg la betol..nak bagi orang or buang rase still nak pakai..tapi sudahnye tak pakai2..hehe eida size suar same..tyh beli la pasni..men tuka2 je..hehe

    ReplyDelete
  8. Same aa.. sudahnya hubby bising bising bila nak kemas almari tu. hihi.. Tapi ni tekad bagi gak orang... sayang tapi.. kalau simpan begitu aje, lagi sayanggggg.....

    Sama saiz? jom main tukar tukar.. syoknya! hihihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page