Tuesday, December 20, 2011

Sign Paksa!


Assalammualaikum w.b.t . .


Ramai kot pejabat awam dah dapat borang Opsyen SBPA ni kan? kan? Ai baru dapat ni . . Siyes! Tak nak sign lagi, nak baca betul betul.. Nak paham kan... Siyes memang ai tak paham ape pun.. HAHA..





Yang ai amik tahu, gaji naik berapa. Itu je! Yang lain tak amik tahu, now dah tiba masa kene sign, tu yang kene baca betul betul.. Tapi baca macam mana sekalipun, kene TERPAKSA sign jugak.. Kang tak pasal pasal kene BERSARA PAKSA lak! hihi



Tapi tangga gaji diRAHSIAkan kan? Kenapa ek? Mungkin next year dah tak rahsia kot? huhu.. Balik rumah, misi MEMBACA!! hihi~




p/s : ada orang mentafsirkan SBPA adalah Skim Bodek Pegawai Atasan! hihi








Yang tak sabar gaji tahun depan! hihi
signature ms eida

5 comments:

  1. bestnya gaji gov staff naik, sya tumpang gaji suami jer la....

    sb sya keja swasta gaji naik ciput jer :(

    ReplyDelete
  2. sign aje! more +ve than -ve! Siyesly

    ReplyDelete
  3. huhuhu..nak x nak kena sign gak kan..

    ReplyDelete
  4. SBPA = Saya Boleh Pecat Awak!!

    exit policy!!

    ReplyDelete
  5. Sib baik tak sign lagi, tangguh pulak kan! hehe.. Ape kes laa diaorg ni.. huhu

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page