Wednesday, December 28, 2011

Selamat Pengantin Baru - Apek & YuYui ~

Assalammualaikum w.b.t . .

' SELAMAT PENGANTIN BARU'

APEK & YUYUI

*Sweet Couple in Purple* Auw!



Hal yang wajib bila bertandang ke kenduri Kahwin-
Tangkap gambar bersama Pengantin! hihihi
Eh eh! Pengantin dah basi pun nak jugakkkkk ~ Baikkk !


More pictures

Ooouhh. . datang reramai lah.. bukan berdua jer! Hai semuaaaa~
Amboi posing sakan uols!!~
*time ni pengantin tak de kat pelamin, so, its our time!* HEHE



Dah makan sedap sedap, ada orang tu siap tambah tambah lagi.. hihi~
Dah dapat goodies beg! Dah letak pun hadiahku yg besar gedabak itu!
*yuyui sila guna sebaik mungkin adiah itu.. hihi*
Dah! Jom balik!



Sebelum tu, lagi sekali! HAHA
*gila bergambar lah katakan!*
*Eyuh-Eida-KakLong-Dayah*




Last!
* Apek - Be a Good Husband yer- *

* Yuyui - Be a Lovely Wife tau- *

** SEMOGA BERBAHAGIA SELAMANYA**











Yang tumpang HAPPY untuk uols,
signature ms eida

6 comments:

  1. pengantin dah basi tapi masih comey lagi...;)

    ReplyDelete
  2. pengantin basi tuh boleh tahan gedik ekh.. huhuhuh! i loike wokeh!

    ReplyDelete
  3. WOW! 2 cinta komen !!! hihihi

    TQ Cintas.. hihihihi

    ReplyDelete
  4. canti warna baju dorang..nway, selamat pengantin baru for them

    ReplyDelete
  5. mane gambar kawen eida.. mmg takda dalam blog yer.. hihihihihihi..... keje banyak.. kepala pening... maraton baca blog eida cerita lama² hihihihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak, ida memang tak e pernah review kenduri kahwin ida... masa tu baru ade belog kan.. mana lah tau sangatt mengreview bagaiii ni... tapi kadang2 ida letak jugak pic kahwin... hehehhheee

      Marathon ye kak? Thanks akak ;)

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page