Monday, December 19, 2011

Selamat Hari Muda Emak!

Assalammualaikum w.b.t . .


KAMARIAH ABD AZIZ

11.12.2011

49tahun


SELAMAT HARI MUDA MAK!!~

*thats my sweet MOM*

SEMOGA PANJANG USIA

DAN

DIBERI KESIHATAN YANG BAIK!!~



After berminggu minggu baru nak update! Kekangan masa jap. hihi.. Anyway, sambutan kelahiran mak simple sahaja! Makan makan, jalan jalan.. Cuma ai mesti wajib sambut! Even bawak tempat biasa biasa pun, WAJIB ada! Sebab bagi ai, HARGAI lah setiap moment mereka.. Walaupun, di luar bibirnya kata TAK PERLU tapi apa lagi kita nak buat selain menggembirakan hatinya??? Nak bawak pergi Mekah masih TAk mampu lagi... =D



LOVE u MOM!




p/s : Actually on that day,pelbagai aktiviti, banyak pic tapi MALAS hokay!
takde mood. =(








Yang sayaaangg EMak!
signature ms eida

11 comments:

  1. happy belated birthday auntie.. semoga trs dimurahkan rezeki, sihat sentiasa & bahagia selalu hendaknya..

    ReplyDelete
  2. Eh. Dkt2 la date beday mak Eida ngan akak. Hihikss.

    Owh. Mudanya mak Eida.. :)

    ReplyDelete
  3. happy belated bufday aunty..
    moga aunty dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki slalu...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih semuaa... Mesti mak ida senyum sengih sengih baca komen dr kamu semuaa..... =)

    ReplyDelete
  5. eppy besday mak..hehhe..muda lagi kan mak eida berseri2 muka dia..dan2 chinta teringat bonda kat kampung ;)

    ReplyDelete
  6. Chinta, balik kampung cepat... hihihihi

    ReplyDelete
  7. ida, mak kita sama bday! happy birthday macik! ;)

    ReplyDelete
  8. happy belated besday puan kamariah! may Allah bless u always, :)

    ReplyDelete
  9. Yanie, yeke? Tak sangka!! Kembar tak seiras.. hehhehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page