Wednesday, December 28, 2011

Rest N Go | Uols pernah try tak??


Assalammualaikum w.b.t . .


Zana !! Zana!! Zaaaannaaaaaaaa . . . . *mulut terlopong lopong panggil zana* Ape kes petang petang dah memekak ni puan eida oiiiiiii !!~


Bukan ape, hari tu masa pergi JJ, dah ternampak mesin urut badan ni.. Tapi disebabkan TAK RETI nak guna macam mana, dlm kata lain, TAK RETI macam mana nak slotkan duit kertas untuk menggerakkan mesin ni, so impian nak berurut dengan mesin ni terkubur!


Then, tak lama lepas tu, Zana publish entry pasal mesin urut ni kan? kan? Sib baik Zana ajar ida tau!!! Last weekend ida dapat rasa mesin urut ni! Hoyyeaahhhhhhhhh~ Mesin ape?



Ni dia! REST N GO ! tapi ni kan Carefour bukan JJ. Tapi rasanya kat mana mana Mall ada mesin urut urut ni.. Try ah!
*thumb up!*


Gila best wehhh!!! Dari kaki sampai lah ke kepala mesin ni urut! Tapi hari tu we all try RM1=3min je... Nak try lagi lama, next time lah.... suka mak!!!

*Jangan terkejut Zana, ida buat pakai Baju Kurung lagi.. heee~
Baru balik dari Wedding Apek & Yuyui*


Uols semua pernah try tak ? ke ai je yang batak belum tahu lagi pasal ni? HAHA! Bagus jugak disediakan mesin urut ni tau! Lepas penat penat jalan kat dalam Mall, boleh la buat urutan ni.. Geli geli pada permulaannya tapi best sampai taknak bangun lepas beberapa minit buat! hihi..


*ni dia rate mesin ni*murah kan!!* MAMPU punya~




Selamat mencari Mesin ini dan Selamat Mencuba!









Yang suka mesin ni, MAHAL tak rasanya?? nak beli konon! ceh!
signature ms eida

14 comments:

  1. eka dgn en somi pantang nampak ni...suka je menempek kat kusi tu.kat bintulu ada 1..heheh

    ReplyDelete
  2. best tapi kejap sngt kot sis..hihi

    ReplyDelete
  3. Ieyla, haa.. kalau sekejap buat RM10 tu! Dapat 30min.. hehehehhe

    ReplyDelete
  4. incik laki suke btol kusi ni.. klu leh nak bawak balik... g sopping jmp bnd ni mesti nk duduk...
    tapi kesian kt saya... sbb kaki tak sampai... hahahahahahahahahahahahaha klu urut... mst ujung3 kaki je dapat... menci

    ReplyDelete
  5. gua suke gak... slalu try kat stesen duta masa nak tunggu bus... tp masalahnya ada ja yg suka lepak2 atas kerusi tu...

    ReplyDelete
  6. pernah try...best sgt..cm nak bawak balik

    ReplyDelete
  7. tersedak zana bila eida panggil...

    eida, cayalah!!!!

    best kan mesin tu urut? zana selalu ambik yg 15minit.. mula2 segan gak sbb dia bergetar2 kan.. terasa mcm buat tarian goyang dada lak kat situ... hahahhaa.. tapi pandai cover2 la..

    apapun, encik adiey mmg dah ketagih mesin urut ni.. zana nak hadiahkan tp mahal la pulak.. hahahha

    ReplyDelete
  8. Cikbedah, best kan! Sib baik kaki ida sampai... wakakkakakkaa.. xpe xpe.. yg penting badan dapat diurut! hihihi

    ReplyDelete
  9. Markis, yu sound je diaorang tu!!

    ReplyDelete
  10. CikBulat, same ar! Rasa macam nak bawak balik.... tapi berat nau!! hihi

    ReplyDelete
  11. Zana, mahal ek? Cancel lah nak beli! wakkakakkakakaka

    Tu yang ida buat RM1 je! Malu wehhh orang tengok bergegar sana sini... tapi best!!!!! Ida tunggu orang tak de baru buat... hihihihi

    ReplyDelete
  12. kalau pg mana² mesti hubby nak singgah.. amir pun dah mula join nak berurut sama.. maklumlah kat rumah takda hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan kak.. ida suka hubby sukaaa.. nak beli mesin ni tak mampu... ;(

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page