Thursday, December 8, 2011

Owesome Kembali !!~ Air Asia

Assalammualaikum w.b.t . .



Cepat cepat uols semua bukak Laman Web Air Asia , ada Owesome RM0.10 je!! ~ Nak book dari 8hb-11hb Disember 2011~ Travel dari 1 Julai - 27 Oktober 2012 !! ~


Pergh~ lama lagi tu. . Ai suka la.. boleh plan , boleh simpan budget . . Haa, ni mula lah nak rancang macam macam ni... *terus refer entry GAJI dan entry CUTI ni* Tapi bila dah refer tu baru perasan, Puasa on JULAI la!! RAYA on OGOS la!! Selalunya lepas raya ni sengkek sikit! Sebab dah beraya sakan kan... hikhikhik


So, macam tak dapat beli je? *sedih!* Kenapa lah tak buat akhir akhir tahun? hish!











Yang terus tutup website AirAsia *keciwa*
signature ms eida

7 comments:

  1. adeh...
    lambt sgt nk terbang..
    kne tunggu bulan 7 br dpt..
    suka ler wat promosi camni.

    ReplyDelete
  2. Shark, tau xpe! Tak suka betul la... tak kena masa.. =(

    ReplyDelete
  3. Shura, yeah!!! mesti book pergi hanimun.. auw~

    ReplyDelete
  4. Mana mana? Ops! Kantoi sudah.... msti kahwin bulan sebelum bulan 10! hihihiiii

    ReplyDelete
  5. Sila tinggalkan email kamo dimana-mana entry i..TQVm =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page