Friday, December 16, 2011

Ombak Rindu 10Juta!

Assalammualaikum w.b.t . .


Gila lah!! Itu yang terkeluar dari mulut ai bila baca pasal Filem Ombak Rindu ni dah cecah kutipan sebanyak 10Juta! Sepuluhjuta beb!!!~ Ai rasa ada peluang filem yang dikritik hebat ni nak kalahkan KL Gangster! Syabas!!


Macam tak sangka je , filem romantis masih diminati.. Yela, sekarang ni kan asyik asyik seram, gangster.. seram gangster! Ape lah salahnya tukar sekali sekala Romantis pulak kan? hihi... dan ai pun tetiba bangga bila menjadi salah seorang penyumbang ke arah sepuluhjuta tu! ~


Even kita minat sangat pun dengan filem luar negara, tak salah pun sokong Industri Filem Melayu kan? kan? Balance kan je antara filem melayu & luar negara... Haa.. kan best macam tu! Ai pun tengok gak filem luar negara tapi tak de lah mengabaikan filem melayu.... hohhoho


Semalam hubby ada menyatakan hasrat nak pergi tengok filem MI yang baru tu~ Ai macam terasa nak perli je beliau.. Tapi tak sampai hati~ hihi.. Ai ok je! Kan ai cakap tadi, tak salah balance kan kedua duanya...


*ESOK*














Yang menunggu filem Istanbul Aku Datang !
signature ms eida

6 comments:

  1. ai sumbang 2x tau dlm 10m Ombak rindu! sebut pasal MI, teringin gak nk g tgk! but tny mem dlu dia suka ke x!

    ReplyDelete
  2. Ero, wahh.. lagi dasyat yu!! hihihi... Kalau mem tak nak tengok, yu pergi gak ke? hihi.. Jom tengok bersama sama .. =P

    ReplyDelete
  3. rasanya mem tpaksa tgk kot, coz xkan dia nk duk sorang2 kt umah? ha3..anak2 ai kn ade kt Pahang! So, skg tgh honeymoon!

    ReplyDelete
  4. Ero, wow! hanimun time!! hihihi~

    Bestnya, together together pergi.. Ai ni, kalau cerita malay je msti masalah.. tak boleh nak hanimun pun! Sbb si dia tu taknak ! sob..sob..sob...

    ReplyDelete
  5. x mustahil Eida,
    sbb Novel Ombak rindu tu mmg laris,
    bila jadi filem,
    lagi la teruja org nak tengok...

    ReplyDelete
  6. Anie, tau xpe kan.. anie dah tengok? Tak pe.. nnti boleh beli cd.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page