Thursday, December 1, 2011

Ohh December ...


Assalammualaikum w.b.t . .

Dikala Shura yang semangat dengan kehadiran December tapi tidak bagi ai.. Permulaan December yang tidak baik.. Demam wehh !!!~ Sakit tekak, selsema.. Complete set! HUHU


DECEMBER? Ouh! Esok nak pergi tengok OMBAK RINDU! Baru nak tangkap feeling tapi hubby lak takmo pergi... Ciss.. So, ai pergi lah dengan SIS P! HEHE~ *g time rehat esok* Malam tadi ai sibuk sibuk baca balik novel Ombak Rindu ni.. Konon konon nak recall balik cerita tu.. HEHE~ Hubby pandang jeling jeling je..~ Jeles lah tu! Hihihiiii~




DECEMBER? Sabtu ni ada kenduri kahwin kawan masa politeknik dulu kat Ipoh.. Nak pergi!! Tapi hubby taknak pergi.. *malas katanya!* Jadiknya? Ai pergi menumpang kawan jela.. =( Baru nak round round Ipoh if hubby nak pergi.. Tinggal harapan jela... =(


DECEMBER again? Ingat nak ajak hubby balik kampung la.. Lama rasanya tak balik kampung (Jengka) Rindu nak jumpa mak... Akan diusulkan la..~ *sure hubby suka! balik kampung sendiri kan!*


DECEMBER? Family ai merancang ke PortDikson, jadik ke tak ek? Ai pun tak sure! Semuanya senyap je.. Nak bawa mak abah hilangkan kesedihan sekejap!


DECEMBER? Harap harap wishlist ai yang satu tu tercapai! Teringin sangat! Dan cuti cuti akhir tahun ni, jadik ke tak ? Hubby diam je.... *mayb hubby nak simpan duit untuk cuticuti 2012 ye?* HEHE~



DECEMBER please be fair to me !







Yang lama tak update blog kan?
signature ms eida

2 comments:

  1. hope december bawak tuah untuk eida!

    ReplyDelete
  2. Zana, harap harap.. tapi tadi je dah spoil! Tiket OR sold out! hihhihiihi~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page