Friday, December 16, 2011

Minggu BUSY !

Assalammualaikum w.b.t . .


Ouh! Minggu ni adalah minggu GILA GILA sibuk! Nak settle kan semua payment projek sebelum due tarikh kewangan! Sib baik settle.. Tapi rasanya ada satu lagi tak settle! Adoiii~ Next week sibuk lagi lah!!!~ *baru nak berehat* Uiceh~


Dengan HRMIS nye due semalam! Sib baik siap! Itu pun stay back kat office sampai malam.. Mana taknya, kalau buat time office hour, lembap macam siput *#&*@ !! Terpaksa je stay! Tengok Tentang Dhia kat office je! Tapi akhirnya, fuhh... selamat hantar ke PPP... YES!

*sapa lah memandai cipta HRMIS lembap ni*



Tak cukup dengan itu, semalam jugak lah ada JAMUAN AKHIR TAHUN Cawangan ai . .Ha! Dah kata AJK , takkan duk diam je kan? kene lah turun padang! Buat kad, siap tempat jamuan, ready makanan.. Serve! Mak oiiiii~ penat tau! * sib baik tulis dalam SKT tu! hihi*

*kad nama* SIMPLE sebab NAK CEPAT!*


Time ni ai tengah bukak sate! Sate kene catu ni.. Kalau tak... mesti kene serbu!! Kalau tak catu, mesti ada yang tak dapat! Kesian..... Jadik tokey sate lak ai semalam! hihii



Fuhhh! Legaa.... Nasib lah hari jumaat ni kurang sikit kerjanya sbb dah pulun gila gila sepanjang minggu ni... So, boleh rileks! Update blog dulu.. Banyak cerita tapi tak dan nak buat.. slow slow ye... hihi





Hubby and ai! Sedondon gitu~ Ai suka! Baju hantaran masa kahwin dulu.. Baju batik Terengganu~ Berbaloi gak beli.. dapat pakai sepasang pada Hari Batik! hihi










Yang suka pakai sedondon, uols suka??
signature ms eida

19 comments:

  1. alolo..suweet nye sis baju sedondon..
    same plak rini baju ijau..nk join2..hikhik

    ReplyDelete
  2. Dek ieyla, baju semalam da... hihihihi.. suweet kan? =)

    ReplyDelete
  3. bestnyer ada makan.. nak sikit tokei satay... ala sweetjer baju hijau dua orang merpati dua sejoli,...

    ReplyDelete
  4. eida & husband 1 tmpt keje eh?

    sweet jer pakai sedondon!!

    ReplyDelete
  5. ida seopis ng en somi eh? sweeeeetnyaaa..xpnah ada baju sbijik sama laki bini. kna buat jugak ni. hehehe

    ReplyDelete
  6. Zana , Yannie, aah ida and hubby satu tempat kerja.. sama cawangan.. lain unit... lain tingkat.. hehehhe~

    ReplyDelete
  7. Cho Zila, nak satay? Meh meh! Satay paling larisssss . . . .

    ReplyDelete
  8. o0o0o0o satu tempat keje rupenye sweet couple ni.. eheheh!

    ReplyDelete
  9. oo..satu tempat keja...cantik pakai sedondon...tu la pasal HRMIS semua orang tension sampai nak kena stay kat office sampai ke malam...adeh..

    ReplyDelete
  10. bestnye eida satu workplace ngan hubby..bleh pergi dating hari-hari =)

    ReplyDelete
  11. Nana, xde dating hari hari sangat pun.. Jumpa di rumah aje.. hihi

    ReplyDelete
  12. Chinta, ida 2 hari kene stay buat HRMIS! menciiiiii

    ReplyDelete
  13. pssttt::
    rerajin koje, nanti dapat bonus lagi manyak2..
    heheeeee

    wah sedondon gitu.....=))

    ReplyDelete
  14. Anie, duh aduh.... malas koje! Isnin yg bluesss.... hihihi

    ReplyDelete
  15. cntik dow bj korang...
    aku suke...

    ReplyDelete
  16. Baju hantaran semasa kahwin dulu anum.... batik terengganu.. jom g terengganu beli!!! hihihi

    ReplyDelete
  17. ko syok la andi pn pkei jgk...
    zakri ble nk pkeinye??
    koje pn pkei uniform...
    rugi je bli byk2 nnt,,

    ReplyDelete
  18. Eh! Aku lupa la... hahaha.. ala ko boleh beli.. pakai time kenduri kahwin... ok pe...

    ReplyDelete
  19. btuah la lau g kndri kwen dia nk peki bj batik...
    mybe dh tua sok br dia nk pkei kot...
    2 pn lau dia dh jadi mnteri bsr ke, yang berhormat ke br la nk pkei gamaknye...
    hahahaha

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page