Thursday, December 22, 2011

Malas nak taip entry tapi nak bercerita, jadiknya??


Assalammualaikum w.b.t . .


Jadiknya ai letak je semua gambar je.. HAHA ~ Dah bercuti 3 hari, mood berblogging pun dah ke laut.. hihi .. .Best cuti tak uolss ? Ai duk umah je! Cadang nak balik kampung tapi cancel! Kesudahnya, tido tido tido je kat rumahhhhhhhh . . . hihi


Oh ya! Ni cerita dua minggu lepas.. hihi .. Sori lupa nak publish! Sepatutnya uolss pun sempat kot nak pergi SALE ni. Gilaaaaaa banyak kasut hokayyy !!! *menyesal tak publish awal, bukan niat taknak berkongsi cerita.. tapi TERLUPA!!*




Ai ada jugak lah beli sepasang.. buat pergi office.. cute je kasut ni kan? hihi


Time tu pulak tengah hangat cerita MI-4 ditayangkan, hubby pun tergedik gedik lah nak tengok.. Ai sebagai wife yang baik hati perihatin, follow je..... Best cerita ni! Banyak aksi yang ai TAK KAN buat seumur hidup! HAHA~ Tom Cruise hencem ouh!


*tiket tarikh 17.12.2011* Hari ni dah 27.12.2011 oiiiiii~*


*Set Regular , redeem dari Mydeal*




Itu sahaja! *Entry bohsan tapi lagi bohsan kalau tak buat entry!*






Yang bohhsaaaannnnnnn,
signature ms eida

6 comments:

  1. aku tengok MI4 tu 3 kali....hahahaha...sian baby aku terkejot bile ade part aku terkejut....tp mmg layan oooooo itu MI4...terbaik punyer Mission Impossible....

    ReplyDelete
  2. Ayu, mak ai!! Penangan ibu mengandung ke ape ni sampai 3x.. hihii

    ReplyDelete
  3. ntah..tp aku suka tengok...dengan ofismate,pastu dengan akak aku,then dengan dayat...hahahaha....moga2 anak aku muka cam tom cruise tu...hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Hahhhahhahaah!!! Layan kan je.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page