Tuesday, December 27, 2011

KEMBAR tak SEIRAS !


Assalammualaikum w.b.t . .


Ramai kot yang panggil we all ni Kembat TAK Seiras.. Kembar lain mak lain bapak dan yang pasti lain RUPA! hihihi . . Tapi kenapa we all dipanggil Kembar? Sebabnyaa... kemana saja mesti berdua! Makan, hang out... pasti!! Orang lain duk sibuk berkepit dengan hubby, ai TAK!


Dan pasti ini lagi memBOLDkan yang we all memang KEMBAR! hihi.. Ini kejadian hari ini , 27Disember2011 ! Dengan slumber badak we all jalan ke hulu ke hilir dengan memakai baju yang sama pattern tapi warna lain lain.. Kau hado??



TADAAA !!!
*Cotton Polkadot dot dot menjadi pilihan*



*Sis P and Eida*



Well, we all ada dua lagi baju yang sama pattern tapi berlainan warna.. Ntah kenapa, ai tersangat suka memakai baju yang sama... Dengan hubby sudah pasti! Dengan Sis P ni pun nak sama jugakk!! Ada juga kawan kawan yang tak suka pakai baju ala ala sama, dikatakan nanti BORIA... Tapi ai suka je.. rasa ada kimia lak bila pakai baju sesama ni... hihi.. Tapi lain orang, lain caranya kan.. kan....











Yang suka pakai baju sama sama, BORIA? Ada aku kesah!!!
signature ms eida

6 comments:

  1. amboiiii...
    sumenye br ye...
    bj aru...
    kasut br...
    tp overall tetap cntik...
    i like...

    ReplyDelete
  2. Anum, hehhehehe.. Semua pun nak baru ye dak.....

    ReplyDelete
  3. ofkos...
    dh bli kne le pkei...
    lau xpkei bek xyah bli dak??
    hahaha

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page