Tuesday, December 13, 2011

Jom Naikkan Trafik BLOG !

Assalammualaikum w.b.t . .

(klik to join)


Blog si Gedik ni, asyik turun naik je traffik! Ikut juga si owner yang tergedik gedik nak update ke tak.. *salah sendiri rupanya!hihi* Yela, macam sekarang ni ha, sibuk je.. blog diabaikan! hehee~


Ok berbalik pada SiGedik ni, ianya blog berbaur peribadi owner yg dikenali sebagai Eida.. Apa sahaja yang dilalui oleh Eida, berdesuppp akan ditulis dalam SiGEdik ni.. HEHE~ Tak kira lah apa sahaja.. Semuanya tercatit dalam siGEdik!


Akhir kata, Selamat Berkenalan Bebeh! ... Haiiiiii~



p/s : kat bawah ni, Ida lah.. comei tak saya? harharhar *pengsan!*






Yang mengalu alukan kedatangan kawan baru!
signature ms eida

23 comments:

  1. knock..knock..
    saya sampai ni..saya kawan baru jugakk..


    *ahahaaa...cam nak kena sekeh ngan Eida je nih. Nyuruk ccpt bawah meja lah. Hihi*

    ReplyDelete
  2. Fewwitt! Arol Mubin datang terjah blog nie. Hehe! :D

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  3. Kekda, memang nak kene ni...HAHA

    ReplyDelete
  4. Arol.... uik.. berdesuppp.... hihi.. Haiii~

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana sudi join ye.. Mohh kita terjah menerjah dan kasi naik trafik sesama kita ye... =)

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama :)
    dah follow blog ni, kalau sudi follow la kite balik yer :) :)

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

    from sabah, with love ^^

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan :) i follow u, kalau sudi, follow me back ya!

    http://sukehatiakuokey.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  8. follow

    http://www.anamarzablog.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  9. huh... tak faham nak buat macam mane...

    ReplyDelete
  10. Dtg dr segmen sama.. jom terjah blog ramai2.. @~@

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yg sama, terjah dan follow ! (:

    ReplyDelete
  12. Comey aa Ida nih. Heheh.
    Btw, salam kenal. Guwa dtg dr segmen yg sama. Jum singgah blog guwa.
    :D

    ReplyDelete
  13. Ratu, wow!! ratu jenguk saya la.... hihihii.... Haiii.. =)

    ReplyDelete
  14. Miziey, comei? hihihi... Singgah ni!

    ReplyDelete
  15. opssss..
    musuh baru pung ada nih:p

    ReplyDelete
  16. Shark, musuh baru sapeeeeeee???????

    ReplyDelete
  17. dari N3 yang sama. follow u. & come to my house at

    http://lovingwantie.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  18. datang singgah sini

    http://azumylini.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  19. As salam....

    Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking :)

    ReplyDelete
  20. hii...terjah dri blog mak dara


    http://nnurhidayah.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page