Wednesday, December 21, 2011

JEANS PERCUMA, sapa nak???


Assalammualaikum w.b.t . .


Seperti yang dijanjikan, ai upload gambar seluar seluar Jeans yang nak diberi PERCUMA kepada sesiapa yang NAK ! Tapi tapi, uols just kene bayar duit pos je! HEHE. . Ai dah tanya pejabat pos, jeans dalam RM20.. sebab berat.. Setuju tak? hihi


So, dipendekkan cerita ada 4 seluar jeans yang masih ELOK, LAWA, untuk diberi secara half percuma , *sebab kene bayar duit pos tak delah kata PERCUMA sangat kan?* hihi..




1) Brand : SODA, Saiz : 27, Panjang seluar : 95cm, Colour: Biru lusuh + pink
*tahun 2008 rasanya beli. dalam RM120++*



2) Brand : PADINI, Saiz : 6 ( ni saiz 27-28 ), Panjang seluar : 89cm, Colour: Blueblack
*beli tahun 2009, RM130++*



3) Brand : GUESS, Saiz : 27, Panjang seluar : 88cm, Colour: Biru lusuh
*beli tahun 2008, RM300++*



4) Brand : PADINI, Saiz : 4 ( saiz 26), Panjang seluar : 62cm, Colour: Biru lusuh+ merah
*beli tahun 2009, RM130++*



Haaa.... macam ne? suka tak?? drop komen cepat cepat. booking cepat! FREE je ni.. Tapi seperti yang dikatakan tadi, duit pos RM20 sahaja!










Yang berharap ada orang NAk jeans ni,
signature ms eida

18 comments:

  1. aku pun byk giller baju n jeans yang doesnt muat anymore....sedih je bile pandang baju2 tu....hahahahaha

    ReplyDelete
  2. bagus erk bagi free.. kecik sgt la pingang awk ni eida huhuhuh!

    ReplyDelete
  3. ida, kalu ikut xsedar diri nk book jeans guess tu. tp nnt kompom mcm sarung nangka. kekekeke.

    ReplyDelete
  4. chinta nak free gak...tapi..x muat la pinggang tu..huhuhu...kalo chinta sarungkan jugak kompem pecah jeans tu..kihkihkih

    ReplyDelete
  5. wow... bagi free jer... agak2 wife i muat tak... meh dtg umah ai bwk jeans tu... bg wife ai torai... wakaka...

    ReplyDelete
  6. Itu saiz sebelum kahwin, harus lah selim melim... hiiihi

    ReplyDelete
  7. agak2 ade ker org seselim u dulu utk dpt seluar u tu... hahaha...

    ReplyDelete
  8. Markis, ntah ler.... ai pun dah tak tahu nk bagi sape ni....nak pakai, memang TAK lah.. HAHAHA

    ReplyDelete
  9. weh aku ni haa pakai 27. bak sini jela jeans kau tuh. tapi nak free la. hikhik

    ReplyDelete
  10. Nak yg mana? Tapi tak pendek ke ko pakai? hihihi

    ReplyDelete
  11. rasa-rasanya u sudi bagi I tak? haha >.< muka tak tau malu hehe pinggang I sesuai sgt dgn size itu hoho

    ReplyDelete
  12. @Leods

    Siyes nak? Memang nak bagi percuma pun... =) *duit pos je kene bayar ye.. *

    ReplyDelete
  13. salam. kak eida. emah nanak Brand : GUESS, Saiz : 27, Panjang seluar : 88cm, Colour: Biru lusuh tu boleh tak :) suka sgt la. cntek.

    *dengan muka takmalu*
    heheee

    ReplyDelete
  14. pastu nak bagi duit kat akak mcm mna? kaka on9 fb tak? adq ada add. kita im boleh? senang sikit akak.

    ReplyDelete
  15. @Emahhoney

    Ada add? Tak de pun ?? Nama apa.. tak pun email akak.. Akak dah drop email kat blog dik.. =)

    ReplyDelete
  16. adq ada ntar mcg dekat inbox akak laa. cuba tgok betol2. hehee takpon ambik jelah number adq ni. akak mcg adq k. :) 0174068242 .

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page