Friday, December 16, 2011

Italiannies Pasta Pizza & Vino


Assalammualaikum w.b.t . .


Last week rasanya, ai pergi makan dekat Italiannies Pasta Pizza & Vino kat The Curve. Biasalah hari jumaat memang panjang langkah sikit.. HEHE~ 1st time kot ai makan kat sini.. Selalunya lalu je... hihi~ Jakun sikit lah, dah kata 1st time kan.. Semua pun nak ambil gambar! My bos layankan je... hihi.. Oh ya! Kebanyakkan gambar di ambil oleh S II . .Gila hebak henfon ni! hihi



Pembuka selera... FOC je! Nama? Ai dah lupa... hihi.. Tak makan pun~
Ai duk sibuk baca menu.. Harharhar



Oh ya! Ai baca menu je lebih.. Tak reti order pun! Tak tau mana yang sedap ! hihi~ Mybos yang order kan.. huhu.. Jom ke menu menu yang superb!!



Menu pertama yang sampai.. Tengok gambar kat bawah ye! Nampak menarik kan? Rasa? Gila gila sedap!!!~ Nak tau ape ke namanya ni?? QUATTRO PLATTER~
A combination of deep-fried risotto balls, calamari, fried lemon chessy balls and zucchini strings, complete with marinara sauce and alfredodressing for dipping. RM27.90/-




Settle makan Quattro tu sampai licin, menu kedua pun sampai... Ni namanya PEPPERONI PIZZA. Tak sama tau rasanya dengan Pizza Hut tu! Ni lagi superb duper sedap..!! Rupa mungkin ada persamaan.. hihi
Beef pepperoni, mozzarella cheese and shaved onions. RM31.90/-




Tak sempat dok habiskan pizza tu, dah sampai menu ketiga! Ouhh? Terkejut ai tengok meatball sebesar itu hokay!!!~ Ni namanya SPAGHETTI & MEATBALLS. Meatballs tu siap dipotong potong. Sebab besar sangat! hihi
Our huge, homemade seasoned beef meatballs, served with marinara sauce. RM32.90/-




Itu tiga menu yang we all order.. Pun ai dah kenyang tahap gaban hokay! hihi~ Untuk minuman, ai pilih sendiri... hehe~ Ai pilih ni namanya HOT CHOCOLATE
Tengok creamer ni, sedap weh!!! RM7.50/-



TQ to all mybos.. Sebab bawak ai jalan jalan.. Eh! Ai yang sibuk sibuk nak ikut.. mereka sentiasa berjalan jalan pun.. HEHE~ KakNiza+KakWani~
*A huge meatballs... Besa kan? Bapak kenyang!!*


*Meet myboss, KakAinuL* Jaga kesihatan dia ni sbb minum air suam! hihi*




Last, ME !










Yang suka makan makan, tapi TAK suka gemok!
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page