Friday, December 2, 2011

Ice Cream Turkey


Assalammualaikum w.b.t . .


Dimulakan entry dengan mencapap muka sendiri! Miahahhaha~ Sedang enak menikmati Ice Cream Turkey Choclate yang dibelanja oleh PakUsu!




Ni semua gara gara PakUsu yang teringin nak makan Ice Cream Turkey! Ice Cream Turkey ni ada di merata rata tempat ke? Yang ai tahu, kat area BukitBintang tu je! *berdepan dengan StarBuck*


Inilah rupa Ice Cream Turkey! RM5/per cone~
Abaikan model yang tak berbayar itu! HEHE~



We all pergi menunaikan hasrat PakUsu pada hari ahad *MaalHijrah tempoh hari*~ Disebabkan PakUsu yang teringin sangat, PakUsu lah yg kene belanja! Miaahahhaha.. *boleh cam tu?* Ramai kot yang pergi! Gila kopak PakUsu! HAHA~


Sorang satu amik! Taknak kongsi ok! PakUsu kene bayar RM40! Hihiii~ Ai amik flavour Coklat! Ada banana,mixfruits,choclatechip, vanilla.. Sedap!

Sibaju Hitam tu PakUsu ai~ TQ PakUsu!



PakUsu kata Ice Cream Turkey ni diperbuat daripada rempah ratus! Kalau perasaan Ice Cream ni tak cair! Keras gitu~ Tapi sedap!!! Orang yang jual tu pun ala ala PakArab gitu~ *sori tak de pic sbb ai buat video time beli tu*

*tengok! Ice Cream tu takjatuh pun! Agak lama ai tonggeng kan die! HIHI~*



After puas makan Ice Cream tu, we all jalan jalan ke Lowyat! Survey survey kecintaan ai yang satu tu! HEHE~ Eh! Lupa lak, sebelum sampai ke Kiosk Ice Cream tu kan, we all ternampak sesuatu. Tak sangka! Selama bertahun tahun ai merayau kat Bukit Bintang ni, baru hari ni ai perasan..

*Hotel Sabrina* Dimana mana teringat arwah. AlFatihah.
*rasa nak menangis pun ada bila terbaca*










Yang sedang mengalami batuk yang TERUK!
signature ms eida

10 comments:

  1. sedap tak aiskem tu? selalu lalu je, tak penah tergerak aty nak beli ;p

    ReplyDelete
  2. Wahh..sedap la eskem tu. kekda tak penah try pun lagi.

    ReplyDelete
  3. bella, sedap!! Len kali beli tau! HEHE~

    ReplyDelete
  4. Kekda, terai le.. sedapp... ida makan ice cream tu sampai batuk kemain lagi ni! *penangan ice cream turkey!*

    ReplyDelete
  5. wah, best nya jejalan..sedap nya aiskrim..nak makan aiskrim la esok..haip, batuk dah baik ke makan ais krim ni =]

    ReplyDelete
  6. CB, sbb makan aiskrim ni lah ida batuk teruk!!! huhu

    ReplyDelete
  7. zana pernah dgr ttg ice cream ni masa tgk majalah 3..

    ReplyDelete
  8. Zana, femes dah ek aiskrim ni! Ida baru nak rasa ni... huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. Shura, cantik kan? cardigan arwah adik aku ni... Aku beli time kat MAHA dulu... Now aku pakai balik... =)

    *Al-Fatihah*

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page