Wednesday, December 14, 2011

Gaji Disember + Bonus.. Bestnya!! (Sektor Awam je tau!)

Assalammualaikum w.b.t . .




Slip gaji dah ada wehhh... Cepat cepat buka Laman Web Jabatan Akauntan Negara . . . Tapi gaji tak masuk lagi laa... hihihihi . . Tapi kan, muka ada senyum sampai ke telinga . . sebab?? Slip gaji kali ni sudah dicampur dengan Imbuhan Tahunan.. best wehh..... banyaknyaa... hihihi


Dulu masa dapat yang 1/2 bulan tu, diasingkan slip gajinya.. so, tak dapat tengok amount yang banyak tu... padahal same je dapat nya!! hihihi



p/s : gaji tak dapat lagi, tapi senarai barang yang nak dibeli dah siap! hihii







Yang sukanya!

signature ms eida

18 comments:

  1. sangat like ayat eida yg terakhir tu.gaji lom dpt, tp brg yg nak dibeli dah tersenarai...bila nak dpt gajinya ni eida

    ReplyDelete
  2. Eka, hihihihi.. tu la.... tapi cmne hege list barang melebihi gaji? hahahaha!!

    *19hb ni dapat gaji =)

    ReplyDelete
  3. syoknya korang..=))))

    kite ni tumpang 2kaki ngan En.Somi..

    heheeeeeeee, list barang??
    sudah ade juaaaaaaaaaaaaaa...=))

    ReplyDelete
  4. eh, slip wa xkuar lg! awl lak slip yu?

    ReplyDelete
  5. Anie, tumpang jangan tak tumpang... List barang sapa tu? En.somi ke... anie punya? hihihihi

    ReplyDelete
  6. Ero, aik? tak kuar lagi ke?? Ai punya ada... mat punya ada... ramai dah ada ni... yu tak dapat gaji kot!! HAHHA

    *keep trying bro*

    ReplyDelete
  7. CikBulat, hehhehhehe... boleh boleh.. meh meh... =P

    ReplyDelete
  8. Cinta, belanja lah sangat.... banyak bende kene bayar ni.. hihihi

    ReplyDelete
  9. mmg seronok bila tgk amount yg banyak dalam slip gaji kan..

    eida, hari tu zana gie JJ cheras selatan.. setiap kali gie sana mestiingat eida.. tp segan lak nak ajak dating.. hihihi..

    ReplyDelete
  10. Lya, ala..... nnti aku belanja ye!!

    ReplyDelete
  11. Zana, lain kali call!!! Gedik tau.... dah sampai kan... =P

    ReplyDelete
  12. uhhhh
    ni yg jeles ni kalu org keje gv..
    sy kne tunggu raya cina..
    lambt btuil dia raya:p

    ReplyDelete
  13. Wahh beznye dia..untung la dh keje..
    Hihihi...
    Guna gaji tu sbaek mgkin oke..!
    Pkir masa dpn..hak3

    ReplyDelete
  14. Shark, ni mesti kes bos cina kan? kan? Tapi sekali die bagi, mesti banyak kan??? hihihi.. Tak pe.. raya cina bulan depan je... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page