Friday, December 2, 2011

Cerita tadi je...


Assalammualaikum w.b.t . .

*Ubat batuk, selsema, panadol*


Dah beberapa hari dok telan ubat ubat kat atas tu.. Tak baik baik lagi.. Mana nak baik, makan ubat tak tinggal tapi dah dok hari hari HUJAN!! Asal petang je hujan lebat, nak taknak kene redah! Mana demam ni nak kebahhhhh ~~ Sekarang ni pun hujan lebat! Dengar cerita Pekan Kajang tengah banjir sekarang . . Ommmaakkk kauuuu~


Tahu kot uols tadi ai pergi MidValley nak tengok Ombak Rindu. Sekali tiket SOLD OUT!!! Menyesal tak sudah ai tak booking tiket awal awal!!! Ingatkan tak de la orang nak tengok time office hour gitu kan *gila merayau je keje!* Sekali penuh dengan budak budak couple! Adoiiiiii ~~ Ntah bila lah boleh dapat tengok..~ Nak try luck sekali lagi hari Rabu nanti~ HEHE~


Dah tak jadik tengok wayang, jalan jalan je la satu MidValley tu! Sane sini SALE! Adoiiii~ Masalah besar ni! Kalau tengok sure terjebak nye!! Nak nak hari ni & esok adalah Jcard MemberSale! Pergh!!!!~ layankan je time nak perabis duit ni....



Iya! Ai mengaku KALAH jugak tadi! TERbeli juaaa~ Hari tu baju seluar, kali ni kasut pulak! Adoiiiiiii~ *mana nk simpan lagi ni* Shhh, diam diam.. hubby taktau ni.. hihihihi~i *harap2 hubby terlepas entry ni*

*agak agak kasut mana yang jadi pilihan hati ai?*













Yang tak sabar nak pakai kasut baru!
signature ms eida

6 comments:

  1. alaaa.. kenapa tak cakap mai cni.. huhuhu kalau x boleh beramas mesra jap ehehehe! juling erk mate tgk sale kat MV ni..

    ReplyDelete
  2. waooo, best nye banyak sale..tapi tak best kalo tgh xde bajet..hehe

    ReplyDelete
  3. Chinta, ala...... rugi nye!! Next time dear . . =)

    ReplyDelete
  4. CB, hehe~ Salunya end year cmni, ada budget punye.. sbb dah tau ada sale incoming! HEHE~

    ReplyDelete
  5. shooping mmg terapi yg terbaik utk wanita!!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page