Thursday, December 29, 2011

Cara Hidup Sihat !


Assalammualaikum w.b.t . .


Nak kurus! Nak kurus! Ouh..ai sangat MEROYAN bila dah mula GEMOK! Mula lah exercise lebih lebih! hihi~ Nak nak kalau ada laman yang menyedarkan ai yang semakin MOk mok ni! Tak sukaaaaa!!!!~






Dia akan suruh masukkan tinggi, dsb. Jangan main tipu tau! hihi



Hasilnya, UNGGUL ???? Apesal macam GEMOK je lagi ni? Tipu lah!!!



Ouh lupa! Ai dah loose weight sikit! ala 2kg je pun~ hiihi.. dari 55-53kg.. Jadik lah.. HAHA.. Tu yang UNGGUL kot? Miaahahahhaha.. Ce tengok kalau tak reti nak exercise ni.. Apa hasilnya???
*Ini bermakna berat tidak boleh melebihi 55kg ye puan Eida!! Baikkkk!!*



Bila lah nak dapat YANG INI! Tengok kartun pempuan tu, muka sedih je tak cukup berat! Tapi ai akan senyum je kalau dapat berat itu! Tu berat time SPM dulu... hahaha!! Mission Impossible! kikikikiki~





Nak cuba ? Klik SINI









Yang nak kurus gojes meletops! Miahahhahaa

signature ms eida

9 comments:

  1. hehheh..bestnye kalau dapat kurus macam dulu kan...;)

    ReplyDelete
  2. bole check yer...heheh..bole try ni

    ReplyDelete
  3. Chinta, tau xpe.. kan best.. nak berangan jap! hihi

    ReplyDelete
  4. tanak cube.. kompom.. andaobes...
    huahuahuahua

    ReplyDelete
  5. suke entry ni..=)

    wah die makin kurus...

    jeles la...heheeeeee

    diet! diet! diet!

    Meroyan jugak nak kurus sangat ni kan..

    ReplyDelete
  6. sis..reply komen tu kat sni..ce try..

    http://babybiey.blogspot.com/2010/06/tutorial-reply-to-comment.html

    kalau xjd t bgthu ila ek..xpon cri ila kt fb k..

    Ieyla Jamaludin

    ReplyDelete
  7. Aku dah buat..!Now 57kg,berat Ideal aku 52 jadinya aku kena turunkan 5kg lagi..!! Chaiyoookkkk SHURA :)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page