Wednesday, December 7, 2011

Baju Batik TERMAHAL pernah dimiliki & untuk diJUAL !


Assalammualaikum w.b.t . .


Baju BATIK SUTERA dari Terengganu , berkain siffon dengan manik manik bertakhta di hatinya~ uiceh ayat ! Inilah baju TERMAHAL pernah ai beli dan miliki~ *sayang sangat!*



Teka berapa harganya ??Kopak mak kau!!! RM360 je! (je????) Itu baru kain, belum ditambah dengan lining nya.. Belum dihantar ke tailor untuk jahit.. Berapa sebenarnya harga baju ini?? Kita nantikan sesama ye... HEHE~ Even mahal pun, ai suka sebab PINK! BATIK PINK ? Very loike tauuu~ *maybe jadik baju raya??* Lepas tu boleh melaram setiap hari Khamis ! hihihhihi~


Nak buat baju ape ni? Kain mahal mahal gini, disarankan jangan lah buat baju fesyen nau! Kang gemuk sikit, dah tak boleh pakai!! Menyesal tak sudah kau!! hihi~ Nak selamat buat Baju Kurung or Jubah?? WOW!! Or Dress ?? Akan difikirkan~ *RAYA tahun depan, bulan Ogos tau!!!*


==================================

Oh ya! Lupa nak cakap, ai tolong kawan ai jual baju baju batik ni~ HEHE~ Yang seronoknya baju baju ini boleh dibayar dengan 3x bayaran. Lets say ai beli Baju Batik tadi tu dengan harga RM360, so setiap bulan ai kene bayar RM120 je!! (jimat gak lah!) HEHE~


Berminat nak tengok baju baju batik ini? Tengok kat bawah ni je.. hehhehe~ Kalau berminat, boleh lah kita ketemu dan uols buat bayaran pertama, dan ai serahkan baju itu. Dan please be honest yer! Setiap bulan pandai pandai lah buat bayaran yang seterusnya kepada ai. . . Jangan dapat baju tu, terus senyap! Ai cari sampai ke lubang cacing~ Hukhukhuk..


Ada 4 helai je lagi yang tinggal, yang lain dah diambil orang. . Keempat empat helai ini berharga RM350. Seperti yang dimaklum tadi, boleh buat 3x bayaran. Sebulan hanya RM120 , Rm120 dan Rm110..

1) Kain batik sutera *tak perlu lining* 4meter *


2) Kain batik sutera *tak perlu lining* 4meter *


3) Kain batik sutera *tak perlu lining* 4meter *


4) Kain batik sutera *tak perlu lining* 4meter *






Berminat ? komen kat entry ni untuk urusan selanjutnya~









Yang masih mencari tema RAYA ! *mak ai? cepat kan mood raya mariiiiii*
signature ms eida

6 comments:

  1. wow ! meletops!
    heheeeeeeeeee

    buat dress mst mengancam si EIDA=))

    ReplyDelete
  2. sangat cantik.. cik bhulat tgh cari supplier sutera ni..nak berbusiness

    ReplyDelete
  3. Anie, dress cantik ek?Akan difikirkan...

    ReplyDelete
  4. CB, nak business ke? Meh ida bagi no kawan ida yg dok terengganu ni.. Nak??Die memang jual sutera pun....

    ReplyDelete
  5. wah, cantik gilerrrr.. harga pun mantap!!!!

    mesti raya thn depan makin sweet sbb eida ber"pink" gitu.. hihihi

    ReplyDelete
  6. Zana, mantap habis! *ketar ketar nak kuar duit* hihi Tapi untuk kepuasan je ni... *suka pakai baju lelawa*

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page