Friday, December 2, 2011

Arissa Rania in the house yo!

Assalammualaikum w.b.t . .


Nama baby : Arissa Rania bt Shahril *betul ke war?*
Glamour name : Rania *bukan Raina ye!*
DOB: 17 November 2011
Weight : 3.49kg



Nama ibu : NorWardah
Glamour name : Rossa *hak tui!*
DOB : ape kes nak letak hb lak ni! HAHA~ *nak sambut kat kotak merah lagi ke?*
Weight : 60kg? 70kg? Maybe 45kg again!!! Caiyookk war!



We all seperti gambar di bawah ni, pergi lah visit baby Rania beberapa hari lepas... Ouh! Bau baby again! Tapi takut nak pegang lelama... hihi~ Sis P je yang tunjuk hebat! Yola, orang dah ada anak 2 orang kan~ Ai ni anak kucing je banyak! Harus lah takut takut! HEHE~



Hadiah untuk baby Rania dari kami. Pinky!!!~ Suka sangat! Semuanya pink~ HEHE~
Si Rania ni asyik tido je...Susah nak tengok dia bukak mata! Jenuh usik usik pun, slumber je tidooo~ Sure mummy suka tido masa mengandung dulu! HIkhikhik~



Lama tunggu, dari pukul 12.30pm we all sampai, dalam jam 1.30pm kot Rania ni baru bangun. Itu pun nangis sudahhhh.. Nak susu ler~ Terus ai dengan sepantas kilat tangkap gambar di bawah ni! Saat saat dinantikan~ Comelnya!!!~



Dalam banyak banyak anggota badan baby yang baru lahir, bahagian mana yang uols suka?? Ai suka tang kaki & tangan!! Kecik benor! Kan? kan? Geram rasanya!!!~




Last, gambar WAJIB ada~
*Semoga suatu hari nanti, orang pulak datang visit ai dalam pantang! HEHE*












Yang masih di office!
signature ms eida

4 comments:

  1. alahai...shomel nye..lagi2 tempat tido dia..cute sgt..nak beli 1 la untuk anak akan dtg..hihihi..kawen pon belum!!!

    ReplyDelete
  2. comel nye bb rania ida :))
    insyaallah :)) mst ada kesempatan itu nnt~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page