Thursday, December 1, 2011

29hb November 2011~


Assalammualaikum w.b.t . .

Cerita lama~ Eh! Tak de lama sangat, baru 2-3 hari yang lepas kan.. Boleh cerita lagi ni! HEHE~ Disebabkan we all penat menguruskan kenduri arwah MaalHijrah tempoh hari, we all laki bini Emergency Leave on 29.11.11 tu!! Ohh yeahhhh~


Apa we all buat cuti cuti ni? Bangun lambat! Of coz ! Penat kan~ Bangun bangun dah tengah hari *taksenonoh-jgn ikut!* , Lapar lah pulak ! So, we all decide nak makan luar sebab ai MALAS masak!! HAHA *tengah cuti pon malas lagi!*


Pergi JJ Cheras Selatan~ Dekat je dengan rumah kan.. Tak de orang pon! Office hour kan~ Sukanya! Makan sampai perut kembung! Makan kat foodcourt je sebab ternampak ada air MILO DINASOUR!! Wakakkaka~ Ingatkan ape, rupa rupanya MILO TABUR dah!!~


Lepas makan we all tawaf satu JJ tu, semua dah tahu kan, sekarang ni kan SALE.. Sane sini nampak SALE! Manyakkk syokk ooooo !!! Lepas satu satu kedai we all masuk! Ada gak yang tersangkut, TERpaksa beli.. HEHE~ Lebih kepada barang ai je.. Sian hubby.. hikhikhik *nanti kita shopping lagi ye!*

*Kegemaran!*


Lepas RM200++ dah 'hilang' dalam purse, baru lah terkedek kedek nak balik! Hohoho~ Tapi sebelum tu, jom pekena Tako Tao!!!~

*yummy!*


Ai ada masuk satu kedai ni, kat sini lah ai akan beli Sweater untuk Reunion ai .. Tapi tengok gaya macam tak de kerjasama, tak de sambutan,,so macam nak CANCEL je.. Hmmm.. no komen! *sakit hati!*

*boleh tahan sweater ni!*








Yang suka nya cuti!
signature ms eida

6 comments:

  1. wah, shopping yer.. shopping on weekdays mmg best! xyah bersesak2!

    ReplyDelete
  2. warna purple mmg cantik,,nampak sweet je

    ReplyDelete
  3. Zana, best! Tak ramai orang pun~ hiihhihi~

    ReplyDelete
  4. Su su, memang kan? Ida suka pink purple! Sweet!!~

    ReplyDelete
  5. Tako tou kat JJ Cheras Selatan ek... ari tu kat JJ Mahkota cheras kan... patut ari tu wife ajak g sane nak mkn benda alah ni tp xde... dah bertukar rupenyer...

    ReplyDelete
  6. Markis, aah kat JJ Cheras Selatan ni... Makhota? Tak tau lah pulak.. serabot je pergi situ! HEHE~


    *lama dah tako tao ada kat JJ CS ni..depan foocourt*

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page