Tuesday, November 15, 2011

Y.E.S ! Jom Shopping !

Assalammualaikum w.b.t . .





Wahai perempuan perempuan gojes sekelian !! Ayuh shopping... Y.E.S (Year End Sale) dah sampai... HEHE~ Apa lagi, serbu babe mall yang berdekatan !! Ewahhhhh~ Y.E.S dari 15Nov2011 hingga 1Jan2012!!~ Gila lamaa kan . . . . .


Selamat shopping sampai lebam tapi berhemah ye!









Yang tak leh nak shopping sangat, simpan duit !
signature ms eida

10 comments:

  1. yang xleh nak shopping sangat skrg....banyak tempat nak jalan ni....huhuhu

    ReplyDelete
  2. Nak shopping hantaran..!!! Yahooooo =)

    ReplyDelete
  3. aduhhh saja je tau eida tlg ingatkan pasal sale2 nih.. rambang mata la aii kat soping complex hikhiks ^^

    ReplyDelete
  4. Ayu, tau xpe.. aku tahun depan berderet pergi cuticuti cinta... simpan duit!!!

    ReplyDelete
  5. Shura, hamboi... suka ye!! Selamat membeli barang hantaran... yeah!!~

    ReplyDelete
  6. Fara, hehehhee... memang nk suh sume orang rambang mata .. ahaks!

    ReplyDelete
  7. yes!! baru dapat duit g photoshoot semalam. bole shopping..hihi ^^

    ReplyDelete
  8. WOW! Shopping sakan lah nampaknyaaa.......

    ReplyDelete
  9. hujung tahun ni kena simpan duit lebih sbb birthday encik adiey x lama lagi.. tp best gak dpt beli hadiah dgn harga yg murah..

    ReplyDelete
  10. Zana, YES ni bagi chance kat zana dapat beli hadiah hubby dengan murah2.... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page