Wednesday, November 9, 2011

Yang dinantikan telah tibaaa.....



Assalammualaikum w.b.t . .


Pertama sekali, nak ucap berbanyak banyakkkkk terima kasih kepada KekDa ! Sebab kekda lah yang memperkenalkan ai dengan GROUPON MALAYSIA~ Groupun ni ala ala Mydeal & Milkadeal yang menawarkan voucher voucher yang menarik !!~


Apa yang ditunggu tunggu sangat ni? Ape lagi kalau bukan PhotoBook! Hee~ Ai nak buat PhotoBook untuk pics 1st Anniversary WhiteStudio tu.... Seronoknya!!~


Inilah voucher tu... RM78 berbaloiii ok!



.
.
.
.
.
.



Tadaaa. . . .


Yes! tak sabar nak design~




Sapa sapa yang suka voucher voucher begini, klik link yang ai bagi tu ye...~









Yang 100x teruja ,
signature ms eida

4 comments:

  1. yg dok ada ni pun tak ter reedem lagi aih..beli pandai ...nak letak gambar yg maleh...kena cari mood dulu.mesti cantik la kalu eida letak gmbr 1st anniversary itu hari

    ReplyDelete
  2. Hau hau hau...
    udah ter jangkit.
    Sila design cpt2, supaya leh antar cepat2 dan dpt cpt2. Hihi :D

    ReplyDelete
  3. ni da macam kene jangkit ngn kekda stoberi nie.. kekda kan suke buat photobook jugak.hihihi

    oh..aku pon ada beli gak. pengaruh kekda la tu.

    selamat mendesign ;)

    ReplyDelete
  4. virus kekda dah berjangkit kat ramai org.. hihihi..

    photobook ni mmg best, sbb gmbr akan thn lebih lama & kita leh design ikut taste kita..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page