Tuesday, November 15, 2011

Tako Tao, pernah try tak??


Assalammualaikum w.b.t . .


Jom perasan dok kat Jepun jap! Sambil makan tako tako tao ni.. Yummy!!~ Uols pernah try tak ?? Lya, my sis yang ajar makan tako ni... Memula rasa " Eeeii...halal ke? Sedap ke?"


Lepas sekali makan tu, terus jatuh cinta!!!~ Selalu Tako ni ada jual kat JayaJusco.. Cari lah kiosk dia.. sure ada punyaaa....... Ada 4perisa, tapi ai punya favourite Octopus!!!~ Baby octopus masak merah di uli bersama tepung sulit... yummmy~~~



Bentuk bolat bolat.. Lepas makan sure jadik boolat! eh! Gurau je... HEHE~
Serve with fish flake, mayonis, kicap jepun... kalau mintak dessing ni lebih, kene charge ok! Menciiiiiii~ tapi sedap, ape aku peduli kan? hiks!




Dah! Pergi JJ sekarang, cari Stall Tako Tao ni, dan Selamat Mencuba!!~




p/s: kalau beli sekotak, dapat 4 ketui.. semuanya ai makan!
Sebab hubby tak minat~ *selamat*











Yang dah beberapa kali pergi JJ mesti beli Tako ni! *wajib!*,
signature ms eida

18 comments:

  1. dah aku selalu makan benda ni...sekali beli 5 kotak ...amek kauuu.........

    ReplyDelete
  2. 5kotak?? Mak aii... lagi banyakk... hehehhe... tapi sedap kan? memang berbaloiiii

    ReplyDelete
  3. tak pernah try lai...mau cuba juga huk huk huk

    ReplyDelete
  4. Su su.. try la.. sedappp... =)

    Mila, sedap!!! try dulu baru tau .. ahaks!

    *dah macam promote je!*

    ReplyDelete
  5. sangat sedappp!!!
    kalau dh teringin sngt memang g sogo semata2 nak cri bnde nih..hihi

    ReplyDelete
  6. Aah, sogo pun ada... tapi ramai orang beratur, tak sanggup! hiks

    ReplyDelete
  7. aiyakkk ! cik fadh salu beli kt JJ dengan harga 4.90 tp dpt 3 bijik jer . ni nape 4 bijik !! rugi rugi...

    ReplyDelete
  8. Cikfadh, oomak kau! Apesal mahal benor?? Ida salu beli kat JJCheras Selatan RM4.50 dapat 4ketui! untung.... hhehhehe

    ReplyDelete
  9. feberet cyuh!!!suke chiken ham n cheese!

    ReplyDelete
  10. suke jugak!! sedap sedap sedap hubby nana pon tak ske so ai makan sme..hahahaha *gelak tamak ;p*

    ReplyDelete
  11. zana x pernah try.. sedap eh? tp zana rasa encik adiey pun x suka makan kot.. huhuhu..

    ReplyDelete
  12. Nana, same la kita.. *tamak* HAHA

    ReplyDelete
  13. Zana, ce try.. mayb akan mulai jatuh cinta! auw~~~

    ReplyDelete
  14. Lya, hehhehe... dah mention name kat atas.. bangga lah tu! =P

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page