Tuesday, November 22, 2011

Tahniah HARIMAU MUDA... ngauuummmm !!

Assalammualaikum w.b.t . .

Seram sejuk kan tengok perlahwanan Malaysia vs Indonesia semalam.. Ai tengok dengan hubby kat rumah je.. Tapi riuhnya macam 10 orang punya tengok! *apa punya ayat daa....* Tapi kemenangan memang dah termaktub berpihak pada Harimau Muda !!!~ (5-4)


Sebelum perlawanan, ai kenal KhairulFahmi CheMat je, tapi lepas perlaawanan tu, ramai pemain Malaysia ai kenal! Ohh yeeahhh~ Hari ni masuk office orang bercerita pasal bola sana sini.. Bila dengar nama Badrol disebut, oooh.. ai tau itu Kapten Pasukan.. cewahhh~ *bangga dah kenal mereka yang mengharumkan nama negara!*


Tapi lagi kelakar bila kecoh di mukabuku pasal ni.. Uols tahu kenapa MALAYSIA boleh menang?? Haa, ai pun tak tau.. tapi setelah dikaji diselidik, rupa rupanya ini....


""MALAYSIA, ade seorang MUSLIM, ade seorang THAMIL, ade seorang GURU, dan yang paling best bila ade KHAIRUL FAHMI CHE MAT yg sentiasa CERMAT menangkap bola, dan MALAYSIA juga ada BADDROL BAHTIAR yang sentiasa BERIKHTIAR menjaringkan gold dari jarak jauh dan yang paling HEBAT ialah kerana MALAYSIA ade ONG!(ONG KIM SWEE) ...♥♥♥""



Macam macam kan ragam? Ai pun tak terfikir! HIHIii~i.. Sungguh sapa yang reka tu , memang ANAK MALAYSIA!! HEHE~ Tapi apa yang penting, perlawanan antara Malaysia & Indonesia ni menarik minat ramai penonton! Termasuklah . . .


Iye! Komot juga peminta bola sepakk !! Dari baring, terus duduk betul betul depan tivi nak tengok bola.. hiks..
!!!SAYA KUCING MALAYSIA!!! *kata komot*


*sampai tertido tengok bola.. HEHE*



Hari ni si Kucing Malaysia ni genap berumur 3bulan! yeahhhhh~












Yang semakin geram dengan KOMOT yang hobinya ialah MENGIGIT!
signature ms eida

10 comments:

  1. hihihihi.. zana pun x terfikir sampai mcm tu sekali.. patutlah Malaysia hebat kan!!

    ReplyDelete
  2. haha..same ngan kucing ieyla la kak..
    siap die plak g kejar bola dlm tv tuh..
    hangin je ktrg nak tgk bola..hihi

    ReplyDelete
  3. Zana, hebat kan Malaysia!!! Hihi

    ReplyDelete
  4. Ieyla, kan.. die tengok bola tu, pale die kiri kanan kiri kanan.. comei je!! Geram tengok!

    ReplyDelete
  5. hahaha comel je komot tgk bola. eh, over tau smp tgk dpn tibi kekekeke.

    suka bc blog eida sebab leh gelak-gelak hihihihi

    ReplyDelete
  6. Fara, komot memang over! We all yang suka tengok bola pun tak de pergi depan depan gitu.. hihihihihi...

    TQ Fara =)

    ReplyDelete
  7. Eka, hehhe.. dia kata die kucing Malaysia! Nak sokong Harimau Muda.. hikhikhik

    ReplyDelete
  8. Mak, hehhee.. InsyaALLAH jadik.. Tgh dalam proses memujuk andi.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page