Friday, November 25, 2011

Salam Maal Hijrah | Jemput datang rumah-Kenduri arwah ~

Assalammualaikum w.b.t . .


Cuti 3 hari, best bukan? Sabtu-Ahad-Isnin. Apa apa pun, Selamat Menyambut Tahun Baru semua !! ~ Apa azam tahun baru ni? HEHHE~ Ai sentiasa meneruskan niat yang satu itu..... Semoga ada rezeki we all pada tahun baru.. Terus berusaha! Amin... ~




Gerenti semua dah ada plan nak kemana mana cuti yang tak berapa nak panjang ni kan? hihi~ Ai? Tahun baru we all sambut dengan Kenduri Doa Selamat untuk arwah Nur Sabrina.. Esok sabtu, family we all akan membuat kenduri sebulan untuk arwah.. Semoga arwah tenang di sanaa.....


So, dah nampak cuti ai ke mana kan.. Lagipun, ada keluarga dari kampung yang datang, so, cuti ni lebih kepada aktiviti kekeluargaan.. HEHE~ Dok melayan saudara mara yang datang...


Disini juga, ai nak jemput bagi pihak keluarga ai semua kawan kawan yang mengenali diri ai ini, family we all, ataupun mengenali arwah sendiri.. Jemput datang ke rumah esok, Sabtu 26Nov2011 ( Lepas ASAR) untuk menghadiri Kenduri Arwah. Yang ingin bersama sama membacakan Tahlil & Yassin, datang awal sedikit pun tak pe... Sangat dialu alukan... Semoga arwah tenang di sana. Al-Fatihah. Amin....




*persiapan yang tak seberapa ai hadiahkan kepada arwah adik yang tersayang*





*Anga sentiasa merindui akak. Sentiasa mendoakan akak tenang disisiNYA*



p/s : anything just pm me or msg pun tak pe~







Yang tabah ke? =P
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page