Friday, November 4, 2011

Salam Eidul Adha !


Assalammualaikum w.b.t . .




Selamat Menyambut Eidul Adha buat semua blogger ! Sedih bila raya ai tanpa hubby.. Hubby akan pulang ke Pahang.. Ai pulak akan balik beraya di Melaka.. Bukan gaduh tau.. tapi ai masih mahu bersama keluarga dalam raya we all yang tak semeriah dulu.. Mana mungkin ai boleh balik ke Pahang, tapi hati ada di Melaka bersama keluarga? Sesungguhnya kalau ai beraya di Pahang pun, raya ai kosong!


Thanks to hubby yang sangat memahami ai.. Benarkan ai untuk beraya di Melaka bersama keluarga.... Harap keluarga mertua faham keadaan ai... Ai pun tak paksa hubby beraya di Melaka, sebab hubby pun ada keluarga sendiri untuk beraya kan?


Selamat Hari Raya Semua! Buat hubby, miss me ok! Berpisah untuk 3hari..Tapi makesure call setiap jam tau! .. Jangan gedik! Hiks . . Oh ya! My baby berbulu, KOMOT akan balik ke Pahang ikut hubby.. Sebab ai balik tak bawak kereta, tumpang kereta akak je.. Behave Komot! Jgn nakal nakal, dengar kata bapak ye... Heee~


Sapa yang dah balik kg tu, berhati hati ye! Mood balik kg tak sabar, sbb nak pergi kubur arwah..









Yang dalam proses mengganti puasa- 17hari nok!,
signature ms eida

2 comments:

  1. SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA DYH...

    xmo sedih2 dh...
    kuatkn smngt hokayyy...
    jdkn pemergian arwah sbg pmbakar smngat ko utk dptkn pengganti arwah a.k.a anak...
    aku doakan smoga ko tabah hadapi sume ni...
    be strong dear...

    ReplyDelete
  2. salam aidiladha buat eida sekeluarga..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page