Thursday, November 17, 2011

Result UPSR

Assalammualaikum w.b.t . .


Dulu, ai amik UPSR ai dapat 3A2B~ HEHE . . . Tak bijak mana pung.... Now the only one adik lelaki ai, Ijam amik UPSR tahun ni.....tepat jam11am kan?? So, ai call lah dalam kul 11.15am ke.. Ok tak? hiks . . Berapa lah agaknya result beliau ni.. Nakal! Kuat main ! Ai bagi ganjaran, 1A RM5 . . HAHA~ Jadik lah kan?? *budak budak takleh pegang uit bebanyak!*


Pagi tadi siap ijam ni tak pergi sekolah pun.. Memang ek? Abah yang dok hantar buku teks dia... Dia nak terus amik result je... Amboiii~ Lagipun adik ai ni tak berapa sihat , kene gatal gatal.. Sian nya!!


Ohh yaaa, hari ni my sis, Along ada Exam untuk Jawatan S41.. GoodLuck mydear! Hope lulus dengan cemerlang nyaaa . . .


PakUsu-Hubby-Me-Ijam-Lya-Along





p/s : sekali salah dah! UPSR ai 2A3B~ bengap je rasa! hahaha~ Ai amik UPSR tahun 1998!

Tq to Lya, kerana mengingatkan... ke.. ko nak cakap akak ko ni bengap! ciss... uwek!








Yang tak sabar nak call abah tanya result Ijam,
signature ms eida

12 comments:

  1. 3a2b tu result aku lah. kau lain. p check balik. HAHA

    ReplyDelete
  2. apsal ada 5? akak ada 4 je?
    Oh. Org tua mmg ada 4 ja.
    Haha.
    Akak dulu 3A1B.

    Tp last year akak ter kantoi. Janji ngan anak buah akak, kalo dpt 5A akak bagi dia PSP - sbb akak tau takkan dpt punya, sbb duk main PS je keja dia. Skali.... dpt ko.. terhegeh2 aku carik kat loyat sana. Hahahaha.

    ReplyDelete
  3. kekda last 4 ms tahun 1996:))
    org bach terakhir amik 4 hiiihii

    ReplyDelete
  4. memandai aje. p check balik kak! haha

    ReplyDelete
  5. huhu..ame lak post kite rini kak..
    so pasni update bape ijam dpt..hikhik

    ReplyDelete
  6. HEHE~ *malu tutp muka* Result sendiri pon boleh lupaaa....

    ReplyDelete
  7. ciss cake betol. eh cis bedebah! ehh cis cake pon sedap kan

    ReplyDelete
  8. Aku 3A IB IC ...haaa complete smua ada =)

    ReplyDelete
  9. ish. takde la bengap tapi rasa macam eh ehh asal akk aku ni femes kan aku p tulis result aku kat blog dia nih. ehh ? hahaha

    ReplyDelete
  10. Shura, ok ler tu.. UPSR salu kite main main je.. hiks

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page