Wednesday, November 16, 2011

MR.ST or MR.I ??


Assalammualaikum w.b.t . .


02 - 04 DISEMBER 2011
  • Kuala Lumpur (KL) Convention Centre, KUALA LUMPUR.


Yang ditunggu tunggu telah tibaaa.... OmJayy ~~ Kurang dari 3minggu lagi, PC FAIR akan tibaa.... Keinginan dihati akan terlaksana.... sukanya... *berbaloi usaha berjimat cermat* .. Tapi agak konfius mahu pilih yang mana.... Bila tanya si S, tentulah si S ni bagus... Bila tanya si I, tentu sahaja produk die yang terbaik!!


Macam mana ni? Taktau nak pilih yg mana... Kang salah beli, naya je! Menyesal tak sudah.. Bukannya ai ni jenis banyak duit boleh beli dua dua... hiks.... Uols tolong boleh??? Bagi pendapat! Ai tau uols lagi berpengalaman dalam hal ni.... ai ni bukannya pandai sangat dengan gadget ni... Tapi suka!


MR.ST (Samsung Galaxy Tab 10.1)


OR


MR.I2 (Ipad2)
Siyes, ai baca dalam internet, dua dua pun bagus.. Tapi ai lebih kepada blog & internet sahaja... So, mana yg baik untuk ai ekkkk?? Games pun cara gak.... Sebab sure hubby suka main games... Ai kureng sikit.. Cuma bila ada gadjet ni, ke mana saja, blog tetap disisi.. Auw~



Siyes nak beli, tapi taktau yg manaaaa.............. tolonggggggggggggggg..............









Yang lama kepingin 'menatang' ni!
signature ms eida

11 comments:

  1. Huhu. Akak tatau nak bagi komen sbb ku pengguna phone ja. takda tab. uhuks.. huhu :D

    Tp kalo nak bergaya, Ipad la pilihannya, tp kalo nak kan application nya, SGTab la.

    *wah.. tak pyh beli GPS la pasni, donlod ja kat android application tu. hihi.*android ada kat Gtab lah*

    ReplyDelete
  2. Kekda, xde unsur nak bergaya pun ni.. sekadar memenuhi impian hati..hiks..

    Tula ida macam prefer Mr.ST sbb ada android *boleh guna GPS*

    Tapi, Ipad lg murah dr ST.. hiks

    ReplyDelete
  3. of coz la Samsung Tab sebab aku gune tuu...samsumg boleh buat keje,rather then ipad yg untuk entertainment semata2.....

    ReplyDelete
  4. ipad2 boleh main game.. cinta adalah pencinta tegar games ☺

    ReplyDelete
  5. Tab boleh hotspot. boleh jadi macam modem wifi. bukak hotspot pc kat rumah pun boleh online.

    ReplyDelete
  6. ikut kegunaan la... skrg aku pki G.tab... mmg best sbb nk download aper bnyk yg free... blh wat call lg... batri aku slalu abis, G.tab la aku guna...
    tp so far aku guna G.tab aku xpandai lg nk tulis blog guna G.tab ni... xreti ker mmg xblh ker aku pn xtaula... so kureng skitla...

    P/S : ko da dpt no tel tu x?

    ReplyDelete
  7. 2vote for GTab.. 1vote for Ipad.. HEHHE~

    ReplyDelete
  8. Anonymous, nape lak ko tak kenalkan nama ?? Pening kepala aku pk sape ko wehhh... huhuhuhu....

    No tel ape ni???

    ReplyDelete
  9. sekarang ni sana sini org xkp android terbaik.. so better ambik ST..

    syoknya nak beli gadget baru!!

    ReplyDelete
  10. Zana, itu la.. GT tu ramai org purpose... akan dipertimbangkan...

    Berjinggut kumpul uit zana oi... hihih....~

    ReplyDelete
  11. Aku la, aku da ltk blog aku, tp dia kuar anonymus lak, no tel desa authurium

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page