Monday, November 14, 2011

Full House @ Giant Cheras!


Assalammualaikum w.b.t . .


Macam tak caya kan?? Siyes wa cakap lu! Memang FullHouse ada kat Giant Cheras yang baru bukak dekat area rumah ai ni.... *mood suka!* Dulu ai teringin sangat nak pergi FullHouse yang kat Damansara tu, tapi ai taktau kat mana.. So, sampai sekarang lah tak pergi pergi.. Nak ajak hubby, dengan taktau jalan? Jangan buat pasal oooo... Kang bergadoh dlm kereta tu... Sapa nak jwab? hiks.... *GPS takbeli lagi!*


Tapi sekarang tak de hal laa.. Wa boleh pergi sendiri la... HEHE~ Dekat kemain dengan rumah ai.. Ai loike!~ Semalam we all pergi TheMines, jalan jalan hujung minggu....Didapati TheMines dah agak boring, hubby ajak pergi Giant tu... Ai suka kemain !! Sebabnya selalu ai ajak, hubby mesti takmo! Setiap kali balik dari office, sure ai pandang je Giant tu.. Dari highway GrandSaga tu, dah nampak da FullHouse tu! Eksaited lol !!!~


Tiba kat Giant, memang pack gila! Baru bukak kan, ramai lah yang serbu hujung minggu macam ni... Nak nak time pergi tu, hujan lebat kemainn !! ~ We all dah nak balik daa.. Sebab, packing full ! Paking dia sikit je... Ntah apa apa ntah ! Tapi sib baik, kat luar Giant tu ada kosong, terus masuk ! Huaahhahaa.. Dah rezeki ai pergi Giant! Yesss !!~


Masuk je, terus ai jalan 1 Giant! Besar ! Banyak kedai yang menarik... Ada MyMomChickenRice, Linda Onn punya tu.... *mayb next time cuba* .. But now, ai nak masuk FullHouse !! Lawa kemain... terasa macam kat Korea laks.. Miaahhahahhaa~ Tapi perut sudah full, makan kat The Mines, so, ai makan yang lite lite je.. hihhihi~


Air : Vanilla + Dragon Fruit + Strawberry Vanilla RM9.90/-
Makanan : The FullHouse Club Sandwich RM13.90/-



Makan berdua dengan hubby.. Itu pun tak habis! Perut dah fullhouse jugakk.. hihihi~ Tapi Sandwich so so je... Air Vanilla tu memang TERBAIK !!~ Makan makan lepak lepak.. Dah balik.. Sebelum tu dah penat berjalan kat PasarRaya Giant, beli barang dapur.. Beli barang barang nak buat puding caramel malam ni.. Auw! Jadik tak rasanya?? Kita tungguuuuuuu . .. .



Kalau lah ada kereta ni sebiji.. Somelnya! Peace yo!
Ai pakai shawls dari Melur lagi! heee~ *betul kan ai suka shawls ni?*










Yang eksaited dapat jejak kat FullHouse ni,
signature ms eida

7 comments:

  1. merasa gak yerk... akakni belum dapat mencubanyer lagi.. tuler bila orang ramai memperkatakannyer mulaler teringin...

    ReplyDelete
  2. eee jeles eida pegi fullhouse. selalu tgk fb org g fullhouse. bila dia nak buka kat penang?.. *amboi demand tak hingat ekekeke*

    ReplyDelete
  3. mcm bes jer..len kali leh try nie..

    ReplyDelete
  4. xpenah dgr lg lgu nie..nak try la dgr..

    ReplyDelete
  5. Hehehe~ Ini pun setelah sekian lama baru dapat pergi.. Sib baik FH ni ada bukak kat sini, kalau tak, memang kempuanan sampai ke tua la.. hihihi

    ReplyDelete
  6. zana pernah pergi yg dekat sunway piramid.. tu pun kawan bawak seminggu sebelum kahwin.. konon2 celebrate sebelum jadi isteri org la.. hihihi..

    lepas ni ada masa leh la gie yg kat cheras tu lak.. tp makanan kat FullHouse mmg so so jer..

    ReplyDelete
  7. Zana, oooo .. sunway pun ada ke?? Aah makanan biasa je.. lawa je lebih! hihii

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page