Wednesday, November 16, 2011

Contest "Jom Raikan Cinta Sempena ANNIVERSARY''

Assalammualaikum w.b.t . .


Klik banner tuk join~




Syarat syarat :
1) Buat Entry ye ! DONE

2) Dah Follow ke? DONE *dah lama dah follow mollow ni.. HEHE*

3) Jawab soalan solan cepumas ni.. ~ BAIK !

Soalan : Pasangan ini akan menyambut UlangTahun Perkahwinan yang ke??
Jawapan : Ulang tahun yang ke-2 *sah sah terpampang kat banner tu.. No.2 sebesar alam!!* Hihihi~i


Soalan : Mereka akan sambut di ??
Jawapan : Of coz lah KOREA!!~ HEHE~




Cadangan TEMPAT BERBULAN MADU bagi Eka&Daus??

Ida suka yang simple.. bulanmadu means berdua dua bersama suami.. Tanpa sebarang aktiviti... Habiskan masa bersama.. biar penat bersama sama, jgn penat kerana asyik berjalan ke tempat tempat lain.. hiks... So, ida cadangkan Eka&En.SOmi pergi berbulan madu, menghabiskan masa bersama di GRAND LEXIS , PortDikson...


Ha? PD ?? Nampak macam simple je kan? Ida pun tak sangka ada hotel sebegini di PD.. Tarikan GrandLexis ini lebih kepada biliknya... Setiap bilik yang ada kat GrandLexis ada swimming pool masing masing..... Bayangkan..... Eka boleh berbikini *auw!* yang mungkin lama tak pakai bikini kan! HEHE~ Bangun bangun tido je, terus terjun dalam pool... Ouh heaven gila!! Main main air bersama en.somi.... seronoknya !!! Aktivitinya ? Makan, tido, tett!!, mandi pool.. Best! Sure hilang stress............ dan semoga semuanya berhasil... hehhehee~

*salah satu biliknya! nampak tak pool ?* =D



PnStoberi & Iyela , awak insan bertuah di tag untuk Contest INI !!~



Ucapan untuk Pasangan Cute ni : Ida doakan Eka&Daus berbahagia sampai ke akhir hayat! Semoga Eka&Daus dapat apa yang dihajati setelah sekian lama… Amin…. Apa apa pun, kekalkan keromantika uols ye! Suwett sangattt !!~ *pink tuk eka* bodek?? mayb ? HAHHA!!~








Yang dah lama tak join contest,
signature ms eida

6 comments:

  1. tq tq...saja war pink utk extra mark ke apa ni.ehehhe,,,,btw tq sbb join...gud luck tau

    eida org yg ke 5 jawab ke korea ni.jawab la benda len pulak...eehhehe...mmg sepakat membawa berkat betul ae...


    eka pun tringin nak pegi tmpt ni.tp rasa cam tak mampu je.mahal tak eida....penah tgk kekawan pegi...mmg mewah gila la tmpt ni...siap ada pool sendiri...buka2 je mata... terus terjun.oh heaven !!!

    ReplyDelete
  2. haha. tak acii... akak lak kena tag..akak mmg nak buat, abis kang, akak nak tag sapa lak ni.
    miahaha.

    Eka, nati akak tanak tag sesapa leh?? Sbb akak nak bolot adiah sengsorang. Bleh?? Miahahaha

    ReplyDelete
  3. Eka, of coz aa.. ida ada bukti untuk ckp jawapan itu betul.. miahahaha

    Xde la. rate bilik dia biasa biasa je.. dlm RM400++... Mampu tu... =)

    ReplyDelete
  4. Kekda, tu la pasal.. ida tengok semua da join , masing2 dah tag masing2.. adoi... kekda je ida tgok tak kene tag, ape lagi sambarrr.. hahahahhaha~

    ReplyDelete
  5. alamak..saye ke yg kne??hihihi
    free t saye wat ek..thanx sis.. ;)

    ReplyDelete
  6. Iyela, buat tau! tiru jawapan akak pun xpe.. hahahhahhahaha

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page