Friday, October 7, 2011

TTCians Gathering Esok, Neves !!!

Assalammualaikum w.b.t . .


1st time nak join TTCians Gathering ni.. Setelah kenal di alam maya ni , follow blog je, komen itu ini, inilah masa nak berjumpa... Auw ! Siyes! Neves sangat ! Tak tau kenapa.... Macam nak 1st date je! HUHU


Dah la ai ni kenal beberapa kerat je.. Kenal Kekda & Zana je.. Eh! Diaorg ni pun bukan ai kenal sangat, jumpa pun tak pernah, kenal ai bermaksud.. dah add FB ! Wakkakaka~ Kiranya, ai ni langsung tak kenal mereka mereka ini... Tu yang nevesss dek nonn.....



Ajak hubby pergi, hubby segan! Cehh... Taknak ikut sudahhh.. Ai nak pergi je... Tambah kenalan, tambah pengalaman.. boleh dengar pengalaman mereka dalam TTC ni... Mana tau ai boleh amik 1 2 3 4 tips .. HEHE~


Gathering ni esok, di Wetland Putrajaya! Putrajaya dekat je dgn umah ai... Tapi Wetland ni dimana yerrrr ?? *sibuk tanya pakcik google ni!* Harap harap ai tak sesat esokk... HEHE~ Sempena gathering ni, ada potluck sikit sikit.. Ai yang terkenal dengan tak reti nak masak pape ni, order jela!! HEHE~ Ada pulak akak office ai ni haa... Baru nak stat bissness APAM POLKADOT... Ai pun order jela... Free delivery sbb 1 office! HUHU Mana tau sedap, boleh order lagi... HEHE~


Apam ni dah dapat tadi.. Cadang nak bawak esok time Gathering tapi tak boleh tahannn.... Gebu kemain apam ni! Dah ngap 23456biji! HEHE~





p/s : sesiapa nak order APAM ni, area KL boleh la order di FB HOME MADE AZIE~








Yang tak sabar!
signature ms eida

6 comments:

  1. zana x sabar nk jumpa semua esk! tp dlm masa yg sama, segan gak..hihihi.. pernah jumpa kekda jer.. eida lak selalu komen2 kat fb & blog.. tp xpe, bila lagi kita nak jumpa & kenal2 kan..

    pujuk la husband eida.. husband zana pun gie gak..

    ReplyDelete
  2. ala..so swit tau Eida ni. Siap wat entry. Hihi.

    Dun wori lah. Kekda yakin, bila kita jumpa, walo 1st time, tp kita cpt mesra sbb kita da salu 'sembang' kat blog :))

    Yey! esuk ley makan apam pokadot.. :D

    ReplyDelete
  3. Zana, mamat tu bukan makan pujuk! Degil! Wakkakaka.... Xpe la.. ida datang single je... Boleh gedik gedik sikit! Auw!

    ReplyDelete
  4. Kekda, mayb.. sebab seme pun macam mesra je... wahh..makin neves lak! HEHE~

    ReplyDelete
  5. dah confirm kat wetland ker????
    nk join tapi x do yg kenal ler....hubby pon x do ke paya indah :))

    ReplyDelete
  6. Miss, da! cnfrim! Jom pergi?? Ida pun tak kenal sesapa... baru nk kenal kenal.. hehhehe~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page