Monday, October 10, 2011

Selamat Pengantin Baru - Mamat♥Fatimah~


Assalammualaikum w.b.t . .

09.10.11 ! Cantik kan tarikh tu? Patut ramai benor yang memlih tarikh tu tuk mendirikan rumahtangga! Auw~ Kawan lama ai dari masa study di Politeknik Tanjung Malim (PTM) selamat sudahh menamatkan zaman bujangnya! HEHE~ *kawan rapat!*



To Mamat & Fatimah - Selamat Pengantin Baru! Semoga kalian berbahagia sampai ke akhir hayat! Selamat jugak menjalani kehidupan yang baru !!~ Semoga kalian dianugerahkan zuriat yang soleh & solehah! Aminnn ~


Kawan kawan 1 class masa di PTM dulu~
Belakang (kiri) Arjuna- TehOSuam- KawanBaik- Apit- Adeeb
Depan (kiri) Anna- Iena- KakIna- Eida- Yana

*nak tau mana pasangan masing2 sila tengok warna baju memasing!HEHE*



PEACE!


Sebelum we all ke dalam serbu pengantin, of coz mencekik dulu! Sampai sampai dalam pukul 1.05pm tu, waktu lunch kan? Semua pun kebulur!! Heee~ Ni ai tepek satu gambar, konon sopan after makan.. Tapi sebelum tu dah mencekik bagai nak rakkk !! *ada orang tu siap tambah!*



Lepas dah makan, dah tangkap gambar dengan pengantin , wajib kot we all pulak yang tergedik gedik atas pelamin! HAHA~ Suka kan buat onar kat rumah orang? ishkkk....

*macam rumah sendiri buat!*



Dah makan kenyang! Dah bergambar, puas! Lepak lepak borak borak.. Dah tiba masa nak balik! Sedar tak sedar dah pukul 3pm lebih.. Siyes! Rindu sangat dengan mereka semuaa.. Even selalu jumpa kat *mukabuku*, tak sama kalau jumpa life kan!!!~ Hanya gambar jadik peneman~ Wajib lak gambar we all je lebih banyak dari pengantin! Huwahhahhahaaa.. ~

*Dapat goodiesbag dari Pengantin* BEST !! Ada bekas kaca yg sangat cantik!!*


Dah salam semua , cium laga laga pipi menandakan we all nak balik sudahhh~ Dalam otw ke kereta pun sempat bergambar ! Hikks~ Apa apa pun, diucapkan TQ Mamat & Fatimah kerana menjemput we all... Ai sangat kenyang ok!! ~

*Nak balik daaa.. Nanti kita jumpa lagi yer.....*



Seperti biasa *Gambar Wajib!*
*Aik? sorang je? Ai single not available that dayyy~~~ *



~Credit Pic to Anna&Arjuna~







Yang lama tak makan nasi minyak,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page