Monday, October 17, 2011

REAL STEEL best!

Assalammualaikum w.b.t . .

Minggu yang lepas ni , adalah minggu duduk rumah! 24/7 we all kat rumah tak buat ape ape... Biasa lah minggu minggu terakhir nak gaji ni.. sure kering kontang kan! hiiiii~ Tapi tapi. . syoknya bila boleh tengok wayangggg tanpa mengeluarkan sesen pun !! Ohh ai loikeee~~ ngee*



Haaa . . Real Steel ! Memula hubby pilih cerita ni, ai macam tak suka!! Ai kan suka tengok cerita Melayu~ hiii. . Tapi kan.... BEST GILA wehhh cerita ni . . Ai bagi 4/5 !!~ Sapa sapa yang tak tengok lagi, pergi laa panggung yang berdekatan ! *macam tolong promote gak!*




Haaa . . nampak tike tu? RM0.00 kan? Auw ! Sepatutnya hari minggu macam ni sure kene 1tiket dalam RM12 kan? 2tiket dah RM24 ! Tapiii ai tak bayar pun... Suka tak?? HEHE~




Haaa ... Ini lak voucher set Regular PopCorn&Air.. Pun free jugakkkkk ~~Muka dah berkerut nampak? Mesti konfius macam mana ai tak bayar tuk semua ni kan ??? HEHE~



Itu lah jawapannya!! MyDEAL !Ai beli voucher TGV & PopCorn kat MyDEAL.. Masa tu ada promo untuk RM5.50 tuk PopCorn & RM8 tuk 2tiket!!~ Best kann ?? Ai suka beli voucher macam ni.. Dan boleh jimat!!! Nak nak digunakan time time sengkek macam ni!! Hooohoo.. Tersangat la BESTNYaaaaa . .


Tapii


Tapiiii . . Masa tukar voucher ni, hubby memang nak tengok Real Steel , tak mo dia tukar cerita lain even Real Steel time tu hanya tinggal pukul 12.20AM ! Repeat AM ! AM !!!!~ Ce teka pukul berapa habis?? Pukul 2.30AM !!!!!!~ Ai dah cakap awal awal kat hubby, "ayg nak tidooooo.. syg tngok la sorang sorang!" HAHA!!~


Tapiii, itu cakap cakap orang POYO je! Ai belasah tengok sekalii...~ Gila besttt!! Sib baik tak tidooo.... huhu~ Tapi sebelum tu nak bagitau we all menangok selama 2jam lebih depan TGV Cheras Selatan tu tuk menunggu pukul 12.20am!! Siyes! Boringgggggggg.. dan hasil keboringan itu??? . . . .


Of coz tangkap gambar sendiri !! hooooooo~



Boring lagi.. tangkap gambar lagiiiiii . . Hooooooooo~


Bila gambar ini terkeluar, bermakna ai tersangat boring menunggu pukul 12.20AM!!!~




Pukul 3.00AM ai sampai rumahhh~ Dan terus tidoooo... Keesokkannya dua dua bangun lewat!!! Hohohohoo!! Tak senonoh! *sib baek mak masing masing taktau!huuuu* Eh! mak ai baca blog ni kadang kadang... hohoooh..... lalallalalallaaa~







p/s : Ai masih menunggu bila lah MyDEAL nak buat promo tuk PhotoBook & HairTreatment ni!!~











Yang suka beli voucher kat MyDEAL,
signature ms eida

4 comments:

  1. Baru nak tgok kamis nie..dari last week FULL aje =)

    ReplyDelete
  2. zana & husband lebih suka cerita melayu.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. Shura, tengok tau! BEST wehhh...... =)

    ReplyDelete
  4. Zana, ida sepesyen ngn zana .. tapi kadang kadang tgok citer omputih ni best jugakkk... hihiiii =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page