Thursday, October 6, 2011

RAYA SAKAN CPUM 2011


Assalammualaikum w.b.t . .


Petang semua! Hokk ? Dah petang baru nak update ?? HEHE~ Tetiba malas datang tapi kejap je... Die dah mai daaa... Sesambil makan kacang petang petang hari kat office ni.. *bukan ada kerja pun!* Meh ni nak cerita basi yang dah berkurun lama terjadi.. RAYA SAKAN CPUM 2011!


Syawal dah berakhir lah cik puan Eida hoiiiii !! Takmo takmo nak cerita gak! Taknak cerita pun, ai nak tepek gambar sebanyak banyak nya dalam Entry ni!! Puas hati tengok gambar beribu ribu lemon dalam hardisk ni disiarkan dalam gedik! Wakkakakaka~


RAYA SAKAN CPUM 2011 di anjurkan oleh Bahagian Maritim a.k.a bahagian hubby.. Setiap tahun setiap bahagian akan ditugaskan untuk menjadi penganjur RAYA! Agak sakan gak la, kene dengan tema Tahun ni "RAYA SAKAN CPUM 2011!" .. Jom tengok!


Masuk masuk je kat dalam DEWAN TAN SRI MAHFOZ ni ada pulak sesi redcarpet! Pastu dipanggil kene Interview! Auw !!~ Macam artis kan ? Malam AIM !! HAHHAHA~ Ai pun bersungguh sungguh jawap ! HEHE~ Tahun depan buat macam ni lagi tau!!! Suka derr.. Famous sikit!

Sempoi je! Terasa macam masuk tivi lak! Ahaks!


Pastu bergambar laa.. Sebijik macam artis kau!! Press kat depan tu berlambak lambak, ai pun posing ala ala artis gitu! HEHE~



We all datang awal, kene bertugas! HAHA~ Ai ditugaskan membuat Deco tuk Stall Bahagian Ukur Bahan & Pentadbiran.. Ini lah gerai saya !!!~


Lepas settle semua kerja, tetamu semua hadir dalam pukul 12tgh hr.. Ai awal awal dah cop tempat! Dekat dengan meja buffet! HEHE~ Senang nak mencekik !


Baca doa , ucapan sana sini , terharu sana sini, bla bla dan blaaa. . Sampai upacara yang dinantikan!! Makan ! Makan! Nampak tak kat bawah ni ai ?? Tudung pink tu! tertunduk tunduk nak amik sate! Ngee* Sib baik dapat! Puas hatiiiiiiiii~~


Lepas dah makan , ada lah persembahan sana sini.. Best! Best! Makan tak hengat dunia oiii! Tapi yang bestnya tahun ni ada Anugerah RATU & RAJA SAKAN !! Tapi ai tak menang laa.. HEHE~ Tak cukup cantik! Nak tau sapa menang ???

Tahniah to SIS P !! SiS P menang!!! HEHHE~
Ai tak menang pun sempat pakai ala ala MissWorld gitu!


Lepas tu sambung lagi persembahan dan persembahan, sambil makan makan sampai lebam!! Dah puas ? Perut dah muncit bagai! Kita posing sakan ! Ai cari semua PhotoG , suruh tangkap gambar ai! Wakkakaka.. Sib baik hubby ditugaskan menjadi PhotoG , so, camera hubby penuh gambar ai ! Happy!!!~ Jom tengok ai gedik dengan Lensa Camera!










Ai bersama hubby ----- Yang atas bajuhijau ni MyPengarah!!~



Ok dah cukup! Kang terlebih letak gambar, ada yang kata "GEDIKNYA!!" HEHE~ Ai LOVE camera nokkk!! Tak salah kan? Orang yang tak suka camera , adalah orang yang rugi ! Eh! Wkakakkakaka~


Inilah Bahagian Ukur Bahan bersama Pengarah (bajuhijau!)


Keluarga Besar CPUM ~


Last! Sempat jugak !! Gambar Wajib!




p/s : tahun depan Bahagian mana jadik penganjur?Tungguuuuu . . . .








Yang suka suki je cerita benda yang dah basi kan,
signature ms eida

4 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page