Wednesday, October 5, 2011

POST WEDDING | WhiteStudio (Act.Studio)~

Assalammualaikum w.b.t . .

Macam tau tau je ai tgh teruja dengan ShootWhiteStudio, seharian dari pagi ke petang ni tak de kerja sangat pulakk.. So, ai boleh edit mengedit gambar! Ha! untuk makluman uols, ai hanya shoot & burn cd.. Promo kali ni tak de pulak edit servis! So, kene guna kekreatifan sendiri .. HEHE~


Jom layan gambar gambar yang ditangkap oleh Act.Studio & di edit oleh ai sendiri.. Ntah cantik ke tak.. HUHU~


Semua sedia maklum kan, ai buat shoot ini untuk POST WEDDING
~ 1year8months5days ~
*papanboard kecik digunakan*



Memperkenalkan model model nya ! Ahaks! Gambar yang berlainan, tapi ai edit untuk gabungkan kedua dua gambar!
*Si isteri yang cantik maniss - EIDA*



Model yang seterusnyaa.. HEHE~
*Si Hubby kacak hensem bergaya- ANDI*


Gambar ini jugak ai edit menjadi SATU !
Suka sangat gambar ni.. LOVING !


~ANDI + EIDA~ Word tu ai yang edit! HEHE~
*Hubby kemain suka gambar ni sebab die dok depan!!*



Ok! Dah stat menggunakan props yang dibawak sendiri..~
Kipas Pelangi dibelakang, papanboard kecik dan mysweet Lantern!


Haaa.. dah guna daaa.. Mytanda nama.. Somelnya u dlm gambar!!
Sweet Lantern sentiasa menemani.... Time ni PhotoG suruh buat mulut itik! Tengok mulut itik hubby, over kan?? Wakakkaa~ Ai steady je!



Yeahhh!! Its time myLOVE Lolipop! Ai suka gilaaa gambar ni! PhotoG suruh buat mata bulat! HEHE~ Mata ai sememangnya mana ada bulattt... Tapi somel pulak!

Wording LOVE ini bukan props ai, tapi kepunyaan studio.. Cantik kan???
HEHE! Post ni hanya untuk yang dah berkahwin saja ye!! PhotoG suruh buat feel lebih !! Inilah jadiknyaaa... Wakakaka! *malu tutup muka*


Gambar gambar sangat suweeet! Aksi sendiri je ni.. Tak de PhotoG suruh buat.. TQ Lantern yang sangat membantu menaikkan seri gambar! berbaloi beli!! Oh ya! Sofa merah ni, bukan we all punya, studio punyaaa... HEHE~

*aksi manja! EH! Aksi GEDIK!!*

*Itu tangan abg si PhotoG..Ada 2orang hari tu*



Ha! Ini yang ai nak buat sangat!!! Suweet kan?

Fresh flower, u sangat suweet lah!


LOVE bentuk tangan tu studio punyaa.. Sempoi je bergambar dengan myKipasPelangi!

*Disebabkan aksi ini, acara membaling Lantern, Lantern ai sudah cacat sedikit! Sib baik murah je... HEHHE*


IniLah Wording yang ai buat! HEHE~
*jauh lagi perjalanan we all*


!Raikan Setahun Bersama!

*Menuju ke Tahun Kedua! Yeahhhhh!!!*



Ini antara gambar gambar yang akan dicuci untuk disemadikan di ruang bilik tido we all.. Ouh! Sangat suweet!!






Itu saja gambar yang boleh dikongsi kan bersama uols semuaaa . .Ada lagi, tapi tak boleh laa.. Untuk simpanan peribadi je, sebab aksi aksi nya melampaui batas! HAHHA!! Akhir kata, Ai sangat tersangat PUAS HATI !!!~ Act.Sudio nanti buat lagi PROMO yer... HEHE~ Pasni nak usha kalau kalau ada PROMO buat Photobook pulak~ Harap harap ada !










Yang kureng busy hari ni,
signature ms eida

24 comments:

  1. seriously sweet la sis...
    happy tgk sis ngn hb..
    hope this relationship will last forever!!!

    ReplyDelete
  2. comey dan sweet dis couple...nice editing...semoga hepy selalu

    ReplyDelete
  3. comel dan sweet!!

    kalau aku mesti keras kejung dah depan kamera...haha!!

    ReplyDelete
  4. ya allah sgt la somelll....sweet betul.love all da picure

    ReplyDelete
  5. sume pic cntik...
    sgt jeles sbb xdpt pluang cmtu...

    ReplyDelete
  6. Wahida, aku pun kejung gak! Tapi PhotoG slumber, aku pun slumber!!!~

    ReplyDelete
  7. Eka, TQ!! Puas hati ler tu dpt tengok seme pic! HEHE

    ReplyDelete
  8. Anum, xpe... nnti ada lagi promo, aku bgtau ko ek!

    ReplyDelete
  9. yeeeaaa...dah post.....
    cantek la ida sweet.....
    jeles ni haahahahhahahahahah :))
    nak wat gak!!!!!

    ReplyDelete
  10. Yeahhhhh..... Buat jgn tak buat... HEHE~

    ReplyDelete
  11. wahhhhh cantik.rara pon buat post wedding.tak buat pre wedding pon.

    ReplyDelete
  12. alalaa..besnya..kekda lama da nak buat, tp tak terbuat.
    lps tu da tua2 ni rasa mcm tak seswai lak nak buat. haha.
    tggu je la kut ada rezeki pregnant nati. hihi.

    retu ada amik photobook deal tak?? kalo amik mmg berbaloi2 lah :D

    ReplyDelete
  13. Rara, jgn la buat pre wedding tu.. Skrg ni ada mulut mulut longkang, tak pasal pasal kene sembur... Lgpun post wedding ni selamat sikit.. dah halal kan... HEHE~

    ReplyDelete
  14. Kekda, nnti dah pregnant buat studio maternity pulak.. Auw~ Suweet sangat!!!


    *ida tak amik deal tu! Skrg dah menyesal! HUHU*

    ReplyDelete
  15. romantic betul! sweet sgt... semoga kekal bahagia hendaknya..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum ida. comelnya semua gambar ni. hehehe. ida nampak kurus, dan nampak sangat comel. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg demok kan sheila...................... hahahahhahahaha

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page