Monday, October 10, 2011

Outdoor Si Princess!

Assalammualaikum w.b.t . .


Tengah hari!! Buat pe ? Banyak kerja? Percaya ataupun tak, ai tak de kerja hari ni !! Ohh yeahhhh~ Kerja minggu lepas dah settle buat! *ai tak suka tangguh kerja ok!* Minggu ni tak de kerja sebab dah semua bosssss pergi Taklimat! Ai free lah!! HEHE~ Jom update !


Ni ai nak update cerita , rentetan dari SINI . . Berabad ai janji nak update pasal outdoor Princess ni kan? Baru hari ni freee ... Outdoor ni sempena besday Keisha.. Ala buat simple simple je.. Janji muka ai ada!! muaahahhaha *gila bergambar!*


Tengok mama papa si Keisha ni yang eksited lebih tiup kek!
Keisha? Muka toya je!


Selepas potong kek bagai bagai ni, mama papa sibuk layan tetamu! Keisha 'diculik' untuk sesi Outdoor! HEHE~ Muka Keisha tetap toya! Muka we all je tersengih sengih depan camera! HOHO~


Nampak muka toya si Keisha ni? Pelik bebenor taknak senyum!!~



Ya.. di atas ni adalah muka muka yang mengharapkan sinar kebahagiaan akan datang pada Tahun kedua!!!~ Aminnnn

*Happy Anniversary Anna&Arjuna* *tetiba*



Baru sepolohminit, dah turun mama & papa Keisha! Tak boleh langsung tengok we all bergambar dengan senang lenang nyaaa....! Sesuka hati yer tinggal tetamu!! Hikss

Ini Keluarga Mereka~ Baju sedondon!



Ouh! Very loike gambar INI!! Keisha senyum... The only one senyumannyaa...~ Tapi muka we all tak nampak? pe kes? Tapi cara gak buat pose camni.. HEHE~




Credit Pic to AnnA~



*Gambar Wajib*









Yang menumpang kasih dengan anak orang je,
signature ms eida

10 comments:

  1. Ye lah, kita menumpang kasih anak org dulu la. Huhu.

    Yunk, kekda nyer blog TTC nyer URL da tukar tau - tukar la kat bloglist tu :)
    Ni url baru :
    http://ttconceivejournal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. same la kita pon selalu mcm tu
    culik anak adk ngn member hihihhii

    ReplyDelete
  3. eh samalah .. fara pun selalu culik anak org buat ala2 anak sendiri heheh..

    p/s: dtg dr ttc corner. keep in touch ye ^^

    ReplyDelete
  4. comel betul si kesya ni...cute....ats tu cam chocolate indulgience jer :)

    ReplyDelete
  5. Kekda, tukar? baik! HEHE~
    Tumpang selagi boleh kan? HEHHEE

    ReplyDelete
  6. Reha, tau xpe... nasib la sape punya anak... culik saja!!

    ReplyDelete
  7. Hai farra.. FarahAsyikn kat TTC corner kan? Oookk!! HEHE~

    ReplyDelete
  8. Eka, comei kan? tapi susah nak senyum woooo.. mahal benor senyumannya!!

    Eka kalau bab secret resepi, msti cam! tepat sekali... 10markah!! HEE~

    ReplyDelete
  9. ofkos mama n papa kne sntiasa over nokkk...
    ank i kn artis...
    so xleh no over2 cm mama n papa dia...
    wakakakaka

    ReplyDelete
  10. Anum, cisss.... zaman ko dah tamat dah! skrg zaman debot!! tepi..tepi.... hiiks

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page