Tuesday, October 11, 2011

Merancang sesuatu yang BESAR !

Assalammualaikum w.b.t . .


Sob...sob..sob.. sedih! Hubby kene outstation lagi.. seminggu! Ai tinggal sorang lagiii~ Tapi tak pe, jom kita larikk balik umah mak... HEHE~ Tapi petang petang gini bukan nak cerita pasal ni, ai nak bercerita tentang sesuatu yang BESAR !! yuhuuuuuuu~


Apa itu? REUNION Class! Heee~ We all dah berjanji untuk mengadakan REUNION CLASS setiap 2 tahun~ Ini kali kedua we all buat REUNION ni.. 1st pada July2010 di Port Dickson je.. Tapi kali kedua ni , we all bercadang nak buat kat kat.... Jom tepek satu gambar!

*ce teka kat mana? tau kan!!!*


Rasa macam baru adil bagi semua EX-SUB . . Sebab bukan semua ada kat KL ni, ada yang kat utara, pantai timur... Dulu buat kat PD pun ramai yang tak dapat join sbb jauhh.. Sian mereka~ So, this time ai sebagai EventManager again! cadang buat kat tempat yang berada di tengah tengah antara we all. . . HEE~ *padahal suka tempat sejuk!* Ramai yang setuju! Ye~ ai proceed dengan majoriti je! Heee~


Setakat ni apa yang ai dah buat? Oh! We all dah tetapkan tarikh! Jenuh jugak ai nak cari tarikh, sbb ai berharap sangat! tersangat lah berharap sesiapa yang tak join 1ST Reunion dulu, dapatlah join 2ND Reunion ni~ Tarikh ni ai rasa sesuai bagi semuaaa . . Untuk yang bekerja, untuk yang study *cuti sem!* Ai berharap semua ok ! Kalau tak dapat join jugak, ai paham~~




OMjayy!! Lagi 4 bulan je lagi ni...~ Kene pantas membuat calculation budget untuk memudahkan semua proses pembayaran.... Baik !! Taknak membebankan mereka mereka semua, ai setuju untuk bayar secara ansuran... HEHEE~


Now ai tengah sibuk sibuk nak cari cenderahati.. Uols ada idea tak ?? Nak bagi ape yer????? 1ST Reunion ai bagi frame magnet, beg, tuala & Tshirt! Untuk 2ND Reunion kemungkinan NO More Tshirt dah!! Ai nak servey servey kemeja! OmG!! Smart kan ?? ce kongsi idea dengan ai! HEeee~




1ST Reunion - Tshirt Merah & Beg Hijau !










Yang berharap semuanya akan berjalan lancar,
signature ms eida

6 comments:

  1. wallaahh...glamer tul sis..
    event manager ok..hikhik..

    ReplyDelete
  2. best nya...eka tak penah lagi join reunion sejak tercampak kat sini

    ReplyDelete
  3. wah. gud.gud.

    kekda ni baik reunion sekolah, reunion U, mmg sik tak bleh je nak buat. ada je hal org2 nyer.
    sudah yg dtg 2,3 ketul. huhu

    ReplyDelete
  4. Ieyla, post msti hebat! Eventmanager! Wakkkakakaka

    ReplyDelete
  5. Eka, jenuh eka nak berenang merenangi laut tu kalau ada reunion.. xpe.. kawan2 msti paham kan... =)

    ReplyDelete
  6. Kekda, reunion ni kene ada penggerak kan? kalau xde penggerak, mmg sah sah takkan berjaya!! Lagi 1, ahli2 tu kene la take part, baru lah berjayaaa....kan? hehehehhe~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page