Tuesday, October 4, 2011

Kejap ek!



Assalammualaikum w.b.t . .


Seharian hari ni buat kerja sambil seacrh sesuatu.. HEHE~ Teringin selepas tau myBFF baru balik dari sana... Auw! Ai tgh mengumpul maklumat, kalau under budget , boleh lah pergi akhir tahun ini... Kalau terlebih budget, diam diam simpan tuk 2013! HEHE~

Sumber : Google - Floating Market!


Bila dah buat itu ini, gambar gambar POST WEDDING belum sempat diupload.. Sorieee~ Tapi dalam mukabuku dah post dah! HEHE~ *malu*


Jangan marah yer para blogging yang cantik manis ini... *ade ke yang menunggu gambar ai ni?*




SATU Picture tuk uols yang menunggu !!~

~1Years8Months2days~












Yang tersengih je kalau tengok pic POST WEDDING ni!
signature ms eida

4 comments:

  1. huhu..kne add fb la cani sis..
    bru dpt tgk pix..hikhik

    ReplyDelete
  2. Sila sila ada.. tekan je button follow me on FB yang kat belah atas kiri blog ni.. HEHHE~

    ReplyDelete
  3. ada ada....saya 'penunggu setia' eida!!! ala upload satu je yang...dekut...eida...eka tau tu kat ne...ho chi minh kan...tingin gak nak p..kawan g ckp brg2 murah...jom jom...takmo join dgn eka ke hujung thn ni :)

    ReplyDelete
  4. Wow! Ada orang rupanyaa... HEHEHE~
    Ho Chi Minh? Salah!! Tapi hampir dekat.. HEHE~

    Hujung tahun? Pergh!!! Berapa riban nak kene ade tu? HEHE~ Eka proceed dulu.. ida datang kemudian.. HEHHEE~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page