Friday, October 14, 2011

Karok menghilangkan STRESS !

Assalammualaikum w.b.t . .

Ini entry basi yang dah berlapuk lapuk baru nak publish hokay! Rasa macam nak delete, tapi sayang la sebab kang tak de memori ! hiks. . Jadinya ai akan publish! Eh! dah publish da pungg.. wakkkaa!!


Sebelum uols rasa pelik , tetiba ai publish cerita ini , baca ini dulu :

Entry terdahulu


Baru uols semua akan paham kenapa entry ini dipubish! Wakakakkaka! Budget lebih! OK sambung cerita mengenai Sesi Karok ni! Disebabkan tak de kelas malam malam berikut, we all decide reramai nak hilangkan streess dengan dengan melalak!!! HHIiiii~


Nak cerita banyak, ai dah lupaaa... Hiks.. Ini kejadian 2-3 bulan yang lepas kan... Of coz ai dah lupa! huhu~ Seingat ai we all karok kat Hotel jugakk.. Bayaran RM15/seorang... Karok lah kau sampai lebammmmmmm !!!~

*Ini kat depan* Tak senonoh kan masuk PUB! Hohohoho~
Tapi ini bukan PUB yang disco menarik tergedik gedik tu ye!!*



Ok selebihnya layan gambar semuaa. . Ai malas pulak nak upload beribu ribu lemon gambar, so ai amik je gambar yang telah di edit oleh Sis P! HEHE~




LAST
.
.
.
.
.
.
.

*muka orang stress*




Next entry : 1st time makan SATAa



p/s : baru lepas edit bloglist TTC friends! Ada sapa sapa tertinggal tak ??*bagitau ye!*









Yang suka berkarok, suara tak sedap, ada aku kesah!
signature ms eida

4 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page