Tuesday, October 18, 2011

Gunung Kinabalu teringin.. tapi...



Assalammualaikum w.b.t . .






Sapa friends dengan Cuti.com? Mesti dapat email itu jugak kan?? Aduhh!! Kenapa baru sekarang nak bagi promo macam ni.. Kenapa tak 2 tahun yang lepas?? HEHE~


Kenapa 2 tahun lepas? Sebab time tu ai belum berkahwin lagi.... Boleh la panjat memanjat ni! Sekarang ni dah tak boleh memanjat daa...~ Walaupun hati teringin sangat dah! Kalau pergi jugak, ada yang kene rembat dengan batang penyapu... Tak faham faham bahasa! Awak tu TTC kan? Buat apa nak memanjat cik puan eida oiiiiii !!!!


Ai dah tag hubby pasal ni.. HAHA! Saja je kan! Mesti balik hubby asyik dok cerita je... Nak buat macam mana sayangggg. . Kita usaha anak dulu yer? Dapat sorang, pastu kita panjat ye! ye! HEHE~ Sapa yang tak kenal we all memang kaki panjat gunung! ~


Semoga ada lagi promo macam ni 2-3tahun akan datang.. cewaahhhh ~ *budget anak dah besar time tu!* hiiihihihi~i . . Tapi tapi. . . . next year, ai akan sampai di kaki Gunung Kinabalu tuh! Tak dapat panjat gunung, jejak kaki gunung pun jadik laa.... Can't wait!



Sapa sapa berminat dengan Pakej Gunung Kinabalu ini, klik je link kat atas itu... Selamat Memanjat ye!!











Yang tahun ada hikmahnya setiap kejadian,
signature ms eida

8 comments:

  1. akak memang kaki gunung... memang teringin sesangat nak naik balik kinabalu... tapi entahler bila mesti tak mampu...

    ReplyDelete
  2. HEHE~ Naik gunung ni best... walaupun penat tahap cipanzi! hikhikhik....

    Murah tu kak... tp lg ramai lg murah......

    ReplyDelete
  3. hhuuhuh...nape eka tak de perasaan nak manjat eh...tgk org dok ats puncak g.kinabali tau jeles.pdhal retu g sana sminggu tak de langsung niat nak manjat...mungkin eka ni tak berapa dgn akt lasak kot.tp teringin juga kadang tu

    ReplyDelete
  4. kaki panjat gunung yer...bestnya...

    dah pernah sampai kat kaki Gunung Kinabalu tu pun aku dah cukup puas...huhu...

    ReplyDelete
  5. Wahida, gila gunung! laki bini gila gunung... hukhukhuk

    ReplyDelete
  6. Eka, hiks... seminggu eka duk kat kundasang tu?? Pergh!!

    ReplyDelete
  7. wah..eida ni suka ngan aktiviti lasak kan...xpe bak kata "tak lari gunung dikejar kan"..hehhehe

    ReplyDelete
  8. Cinta.. suka.... agaknya tu pasal tak lekat lekat.. hiks

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page