Wednesday, October 12, 2011

DESA ANTHURIUM APARTMENTS, sapa pernah pergi ??


Assalammualaikum w.b.t . .


Uihhh~ Seharian tadi, eh tak de seharian, sesambil buat kerja , ai dok search Apartment kat Cameron untuk Reunion ai ni . . Nak cari yang selesa untuk ramai orang. . Nak cari yang ada 'parking' yang selamat. . Nak cari yang dekat dengan semua tempat.. Ai lebih prefer dekat dengan Brincang . .

Bagi ai, di Brincang semua kemudahan ada lebih dari TanahRata~ Dulu ai pergi, tinggal kat TanahRata, jauh dari Brincang! *tapi murah* . . . Selepas ai call sana sini , beberapa apartment yang telah di short listkan, ai rasa DESA ANTHURIUM APARTMENTS (DAA) adalah yang paling sesuai~ Berada di tengah tengah antara TanahRata & Brincang~


1) Harga ? Ok! Tak mahal tak murahh~ Kang kalu murah, tak selesa pulak kan ? RM250 semalam untuk weekend... Ok tak ? Sumber : Google, nampak cantik dan selesa kan ??



2) Kemudahan ? Apartments ala ala private, orang yang tidak menginap tidak dibenarkan masuk. Of coz tempat letak kereta ada, dan sangat selesa! *masing masing takyah risau pasal kereta*



3) Kemudahan BBQ? Disebabkan ramai yang request untuk BBQ, so ai kene cari apartments yang ada kemudahan BBQ. DAA ada semua tuh! Bagus !!

*Tempat BBQ yang disediakan , di tengah2 apartments ..Nice view!*


4) Dalam rumah yang ai rasa selesa untuk semuaa . . Ada 3bilik 2bilik air.. Dalam satu apartments boleh memuatkan sampai 8 orang~ Berbaloi tak RM250?




Bagi ai ok... Sapa pernah pergi DAA ni ?? Ce share dengan ai! Heeee~ Ai akan booking pada Disember nanti, so masih sempat cari yg lain kalau Apartments ni kurenggggggg... Tolong ai!










Yang tak sabar pulak rasa nak jumpa semuaaaaaaa,
signature ms eida

12 comments:

  1. oke la kut situ. kekda tak penah pegi DAA ni :D

    ReplyDelete
  2. Ida pun tak pernah pergi.. heee~ Nampak macam ok kan? Tapi takut dalam gambar je..... =P

    ReplyDelete
  3. cm highland tower nye area je! creepy! kang memalam de kene 'kaco'!

    ReplyDelete
  4. zana x pernh stay kat DAA ni..tp kalau ikut rate, kemudahan & view mmg ok.. cuma kena make sure bukan sekadar indah rupa jer kan..

    ReplyDelete
  5. Zana, kan? Macam ok.. tapi indah khabar dr rupa je ni......

    ReplyDelete
  6. dyh yg psti xmo kt strawberry park...
    sbb kt situ serammmmm...
    mcm2 bunyi ada time tgh mlm...
    takotttttttt

    ReplyDelete
  7. emmm... DAA, aku pernah pergi... br lg 16-19/9 aritu.. actually apartment tu mmg ok... tp d-pen la ko dpt aprtment mn... bkn semua aprment 2 sm cm dlm gamba 2... aku dpt aritu xdela spt yg dlm gmba tp still blh lepakla... tp mmg ada tmpt bbq... & bnyk parkingla... aku rs duk kt DAA ni lebih baik dr duk kt hotella...

    ReplyDelete
  8. DAA ni ok gak la... sbb aku br pegi bln 9 aritu, mmg ada tmpt BBQ & bnyk parking tp apartment aku aritu xdela spt dlm gamba yg ko search tu... 4sure xsemua aprmnt designnye sm... pd aku kire okla dr duduk kt hotel...

    ReplyDelete
  9. Eija, wahh.. tq !!! Bagi no tel agen bolehhhh ?? hhehehe~

    ReplyDelete
  10. cemana masa pegi DAA ari tu. kami nak pegi mac depan. bbq area tu kene book dulu ke.
    shah

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page