Tuesday, October 18, 2011

Comei tak baby sayaaa.......

Assalammualaikum w.b.t . .




*Ai wish ai dapat baby mata sebooolat itu.. hihi~*



Comei tomei tak baby ai?? U ada ? *sekali dia tunjuk baby betul* Nah amik! *U ada? Terdiam ai! Wakkakakkakakkaka!!



Tema minggu ini dari Warga TTC dengan meletakkan gambar profile baby.... Agak agak ada yang sedar tak? Ke perbuatan ini mengundang 'sindiran'?? Kita tunggu dan lihat... Setakat ini tiada komen komen negatif yang ai terima..... Hanya kata kata peransang! Ouh ! Ai Loikee...~






Manusia semakin perihatin dengan perasaan warga TTC ni... Tq.. Tapi ada jugak yang kene.... Sabar ye.. Sebab masih ada yang bermulut longkang! Mari sama sama kita back up!! Bersatu paduu.. bergabungggggg !! HEHE~




p/s : rasanya macam dah kurang la orang tanya pasal anak akhir akhir ni.. mayb diaorg pun baru tersedar, ai pun ada perasaan hati untuk dijaga.....











Yang akan mulakan treatment tak lama lagi, doakan kamiii~
signature ms eida

6 comments:

  1. mmg comey, if da peknen sok, jadikan wallpaper kat PC. Huhu

    ReplyDelete
  2. comel!! tp zana x letak gmbr baby pun kat fb.. mcm belum kuat nak dpt komen dr kawan2..

    ReplyDelete
  3. Kekda, wajib! hehhehehe~ *suka bila kekda cakap "if da peknen sok" ESok?? Bestnyaa !!! hiihihi

    ReplyDelete
  4. Zana, cuba la... nnti kekda boleh back up balik.. Ida pun mula mula takut nak letak sbb takut orang tanya macam macam.. tapi tak de pulak... Tak sangka!!! Tengok pic tu hari hari, seronok je......=)

    ReplyDelete
  5. eida, comel sgt.....eka pun harap ank eka bermata booooooolat...tp bolehkah....saiz mata eka dgn en somi adalah saiz S...canne nak dpt baby mata booooooooooooolat

    ReplyDelete
  6. Eka, sila besarkan mata andaaa.......... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page