Wednesday, September 14, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #1



Assalammualaikum w.b.t . .


Buat kali pertama nya ai nak buat macam semua orang buat untuk setiap hari RABU ni.. HAHHA!! Wordless Wednesdayy . . Alamak ! Dah membebel panjang lak ~ Tak pela, my 1st time .. Mintak halal ~ Hikhikhikhik . . .
















Yang 1st time buat Wordless ni,
signature ms eida

4 comments:

  1. kalau camtu ko kalah la ngan aku...FM aku lagi byk nok...

    haha!! ayat riak sekejap...

    ReplyDelete
  2. HAHHAHHAHA !! Baru nak menjelajah dunia nok.. =P


    *Motif sebenar bukan FM tapi Fm ala ala cute di tengah tengah itu!* =P

    ReplyDelete
  3. byknya fm dia...eka kan eida baru berjinak2 thn ni...selama ni berjalan tak de pun beli fm.tp bila tgk org lekat2 kat peti ais.cam best jerk....leh ngimbau detik2 hanimun...so eka nekad pasni kalu bejalan...mesti cari fm utk koleksi peribadi

    ReplyDelete
  4. Eka, same la kita baru nak berjinak jinak... melancong dan mebeli FM untuk koleksi peribadi.. HEHE~

    Ida nye sikit je tu! Tengok si wahida tu, kemain banyakkk dia ada... huhuhuhu

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page