Monday, September 19, 2011

Redeem points BonusLink

Assalammualaikum w.b.t . .


Ai pengguna minyak Shell, so wajib ada BonusLink ! HEHE~ Ntah kenapa ai merasakan minyak Shell lagi best daripada Petronas.. Bukan sama je ke ? HEHEHEHE!! Ai isi tak lah banyak mana sebabnya pergi balik kerja naik motor, kadang kadang je naik kereta.. Agak agak kaki boleh menampung jem , sila lah bawak kereta.. HEHE~


So, selama ai jadi ahli BonusLink ni tak pernah ai redeem! Bukan banyak pun point ai, tapi kalau redeem point dapat hadiah wooooo ~ Tergerak hati nak redeem bila tengok HANI dok redeem! HEHE~ Macam mana nak redeem ? Time tu jugak lah 1st time ai bukak LAMAN WEB BONUSLINK .. HAHA ! TQ Hani sebab ajar kan ida !


Oleh itu, meh ni ai ajari sesapa yang TAK PERNAH nak redeem point kat Bonuslink ni ! HEHE~ Memula uols kene openweb ni BONUSLINK , dan wajib ada kad BonusLink tau !! Apa apa pun , uols kene daftar dulu ~


Ini KadBonusLink! *jangan salah kad*



1) Masuk lamanweb BonusLink & daftar di atas belah kanan. Klik Sign Up , jika belum daftar.. Kalau dah daftar, masukkan No Card & No Pin...



Lepas settle daftar, dan Log In, web akan keluar macam ni. Secara automatiknya uols semua boleh nampak point yang ada kat bahagian atas tu.. Cth: Ai ada 300 point je ! Sebab baru lepas redeem hari tu~ HEHE!



Lepas uols semua dah tau berapa points, boleh la stat pilih pilih barang yang mana .. HEHE~ Nampak tak anak panah ai menunjukk ke arah ? Situlah tempat uols semua boleh pilih hadiahhhh ~ Selamat Memilih !



Ok! Wanita yang dah berkahwin macam ai ni *poyo nya ayat!!* lebih suka memilih bahagian Kitchen Essentials.. So, bila dah pilih bahagian, baru boleh pilih barang.. Ingat!! Pilih barang mengikut points yang uols ada tauuu ~~Macam ai sikit je .. Ai pilih yang tupperware tu... HEHE~



Bila dah pilih tu, ikutlah arahan yang seterusnya.. HEHE~ *boleh jadik Jurucakap Produk kan ai ni??* Lengkap !! Ok, Kan ai pilih tupperware tu ? So, minggu lepas dah sampai da... HEHE~ Kecik tomeii je . . Boleh laaaaa ~ Free kan ? HEHEHE~


Tadaaaaa !!!




Selamat Meng'redeem' point uols !!~







Yang suka Freebies !
signature ms eida

2 comments:

  1. woweeee... redem redem...tp tak igt la en somi ada card apa tah...almaklumlah...dia yg isi myk..tak perasan pulak...

    ReplyDelete
  2. HEHE~ Ida laki bini ada kad masing masing... huhuhu

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page