Thursday, September 22, 2011

Props untuk Post Wedding !



Assalammualaikum w.b.t . .


Dah habis kerja, Eh! Masih ada kerja tapi server down laa... So, tak leh buat kerja .. Hooorayyyy!!! Tak de kerja, jom seacrh props tuk POST WEDDING ai ! *ngee ! Tergedik gedik macam orang baru nak kahwin gak ! *jgn loya ye!*


Dulu, ai tak sempat nak merasa tangkap gambar bersama sama Props ! Jangan tanye kenapa yeeee ~ So, now ai nak cari semua semua props yang gojes kat luar sana !! Jom jom cari sesama... Mane tau uols pun ada idea nak sumbang tuk ai ?? HEHE~




1. Paper Latern.. *eh! betul ke eja?* HEHE~ Semalam ada Jamuan RAYA Cawangan ai, the whole Dewan penuh dengan benda alah ni ! Lawa sehhh !!! Tapi ai nak cari yang coloful gitu ~ Sweet kan ?



2. Lolipop ! dah biasa kot pengantin berposing dengan gula gula ni .. Tapi ai tak pernah !! so, nak jugakkkkk !!!!


3. Payung Pelangi !! Ni ai adeeee ~ beli time Pesta Belon dulu ~ Boleh dijadikan props jugakkk ~ Auw !



4. Kipas Pelangi ! Haaa . ni pun sweet sangat !! Ai baru nak gogel cari kat mana, alih alih semalam nampak kipas ni ada jual kat EconSave !! Murahh je !! Tak sampai RM10 pun ~ Boleh beliiiiii . . .


5. Dan ini !! Memang ada dlm plan masa ai buat outdoor dulu ! Tapi disebabkan lupa, so bunga yang ai beli tu, layu jeeeeeeeeeeeeeee..... So, ai nak repeat aksi ini !! HEHE~ Beli fresh flower & buat aksi gini ~ Auw !!~



Ai sangat TAK SABAR !! Mungkin ada orang rasa *poyonya* nak buat POST WEDDING !! ? kan ?? Ok pe, janji ai tak kacau hidop ko !! kan ? Wakkakakakaka~









Yang eksited GILAAA,
signature ms eida

8 comments:

  1. zana x sabar nak tgk gmbr post wedding eida.. mesti terbaik!!!

    sape yg kata poyo tu?? jeles ke?? huhuhu

    ReplyDelete
  2. wahhh..best nye sis..
    ok ape wat post wedding..dr wat pre wedding..lagi best wat photoshoot time halal kan..hikhik.. ;)

    ReplyDelete
  3. Zana, auw !! Ida pun tak sabar !!

    Ada je orang kata..Ntah! Jeles kot? lantak ah kan ??

    ReplyDelete
  4. Ieyla, yeye.. nak tangkap gmbr peluk peluk pun tarak hal !!!

    ReplyDelete
  5. err..bila la nak buat camni gak?
    igt retu nak wat utk anniv - tak jadi plak. tahun ni tatau lagi

    Best nya la hai :DD

    ReplyDelete
  6. Kekda, tu la.. ida pun dulu ada nak buat tapi tangguh jugak.. Kali ni nak buat jugak !!! *tekad*

    ReplyDelete
  7. dek dayah: lamtern warna warni tu leh beli kt petaling street near balai polis..

    lollipop tu kt kedai biskur famous amos pun ade..mcm2..rm3.50 rasenye..

    jgn lupe gak blackboard kecik yg guna kapur warna warni tu..cantik juga kalo wt prop..

    ape kata kamuorang gunakan kucing2 kamuorg yg banyak tu as prop juga..baru la meaninggful.. kalo ayu raudah guna anak monyet..kamuorg gunalah kucing2 kesygn kamu..

    ReplyDelete
  8. Kak ekin, aah minggu depan baru nak g PS dgn sis p caro lamtern ni.. heheheh~

    Famos amos ? Ok set !!

    Board tu ada jugak... tapi nk buat sendiri je....

    Kucing ??? Kucing dayah penakutttt... Semua lari lintang pukang kang macam ne ?? HUHU

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page