Tuesday, September 20, 2011

Post Wedding + Studio Tema Hari RAYA !!~



Assalammualaikum w.b.t . .


Dua cerita dalam satu entry ni.. Tapi cerita ala ala same je.. HEHE~ Ramai sekarang ni yang buat Pre-Wedding kan ? Ai dulu tak dapat buat sebab family tak bagi, ye la.. time tu kan belum ada apa apa ikatan, so, ai dinasihatkan TIDAK untuk Pre-Wedding ! Sadisnya ! Tapi tak pee . . Ai nak buat POST Wedding ni ... Tak de sapa leh maraaa ! HEHHE~


Tanpa mengeluarkan budget yang besar kerana ai memenangi HADIAH CONTEST ini.. Ohh yeahhh !! Hadiahnya ada outdoor & studio, yang memakai baju Pengantin ! Auw ~ Terasa macam Pengantin semula~ Hikhikhik.. Pastu Fotografer tu lak baik hati bagi we all pakai ala ala santai selepas pakai BajuPengantin mereka, we all sangat suka !! Ai anggap itu adalah POST WEDDING ai ~ HEHHEHE! POST WEDDING setelah 1tahun lebih bergelar suami isteri ! Auw~ auw ~


Dalam masa terdekat ni, we all akan ada photoshoot.. Sepatutnya weekeend ni tapi ada hal family sikit, so tak dapat diteruskan~ Tak pe... Kita akan cari date dalam masa terdekat ni jugak ! HEHE~ *biasa lah, orang eksited kan!*



******************************


Lain pulak yang ini.. Studio dengan Tema HARI RAYA, yang ai beli beberapa bulan yang lepas dari Milkadeal~ Ini Promo nyeee ~ Murah !! Suka sangat !! Ekceli ai yang jadikkan photoshoot nanti TEMA HARI RAYA ! Saja nak pakai baju rayaaa ~ HEHEE! Ai memang teringin bebenor nak tangkap gambar studio... Nasib baik ada deal yang superb ini !! Ai takkan lepas kan peluang ~ HEHHE~



Ok lah kan ? RM58 je !! HEHE~ Ai sangat TAK SABAR !!! Hubby ? Dia layan kan je.. tapi akhir akhir ni cepat emo lak bila ai ajak bergambar ni... Takpe, kita paksa dia !! Wakkakaka~




Mood : macam B2B lak sebab sibuk mencari props untuk shoot nanti~ Auw!








Yang sangat suka bergambar,
signature ms eida

4 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page