Thursday, September 29, 2011

Hatiku gundah gulana kerana kamu !!


Assalammualaikum w.b.t . .


Semenjak dua menjak tengok kamu ni rasa macam tak senang duduk ! Hari hari terbayang bayang~ Auw ! Tapi kenapa lah kamu begituuuu mahallllll !!!! HEHE~ Sure uols semua dah fikir 'kamu' yang disebutkan tu orang kan ? Tapi bukan ! Salah !! Ianya adalah beg kacang a.k.a BEAN BAG !!!



Comei tomei kan kalau letak kat ruang tamu, boleh baring baring sambil tengok TV , empuk je rasa! Bestnyaaaa !!! Semalam ai servey harganya, uiiiiiiii~~ Cecah ratus ratusan 1 beg!!! Macam ne nak beli berbeg beg ni ! Ingat ai cukup ke dengan 1 beg ? Mesti nak 2 3 4 5 !! Tamak pulak !!! HEHE~



Haaaa , tengok pempuan tu santai je baring baring.. Gerenti dok mengalamun teringat boifren! Hikhkhkhik. .



Pergh!!! Kalau dapat yang macam ini, lagi syoookkk habisss beb !!! Satu badan penuh ! Nak nak nak beanbag ni !!! ~ *ada sapa sapa nak bagi takk?*


Yang ni kes melampau ! Dah macam tilam daaaaa . . Boleh main golek golek bersama hubby... Auw! heaven nya kalau dapat baring macam sikecik tu kan ? HEHE~


OMJayy !! I heart this ! Tergila gila sangat !! Ai nak besar macam ni.... Ai nak colour merah macam ni... Bestnya !!!! *harap harap hubby baca entry ini* HEHE~


Ada pulak yang buat macam ni ? Ai tak lah kan, sebab rumah ai mana ada ruang gini... HUHU~ Kalau sapa sapa ada rumah banglo ke ape ke.. Boleh la order !!! HEHE~



Ai semalam sibuk mencari web web yang menjual beg kacang ni.. Ada lah jumpa sehelai dua.. hkhikhik.. STRATEGI BEANBAG & LULUBEAN ~ Tapi seperti biasa, mahal laaaa . . Tak de yang murah murah sikit ke? Ataupun ai kene buat sendiri ??? Akan difikirkan... HUHU . . Tapi yang pasti . .

I NAKK BEANBAG !!!~










Yang start kene berjimat cermat nk beli BeanBag ni!
signature ms eida

8 comments:

  1. i nak jugak la. cm slesa giler kot. nway foloe ur swit blog^^

    ReplyDelete
  2. Tq moshie.. Masalahnya sapa nak bagi kita ni... huwaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. Beli ikut keperluan bukan kehendak..ceh!! hahaha

    ReplyDelete
  4. alamak cantek la ida...
    mcm terpikat la plak....aissshhhh
    nk kene bodek gak ni hahahahaha

    ReplyDelete
  5. Shura, tetiba kehendak ni jadik keperluan ! wakakakkaka

    ReplyDelete
  6. Miss, cantek kan ?? Bodek jgn tak bodek... kalau dapat, ajar mcmne bodek ye !! HEHE~

    ReplyDelete
  7. sis nk bean bag ke??
    meh la ieyla bg...
    tp bean bag yg buat main2 time sukaneka tu la..yg letak bean bag ats kepale tu..nak??hihi
    macam2 kaler ade..

    ReplyDelete
  8. Ciss.... tu kecik je ieyla.. akak nak yg besarrrr .. hihiiiihih~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page