Thursday, September 8, 2011

Happy Birthday | Rahmat Andieko Hussin ♥



Assalammualaikum w.b.t . .


Hari ini, 08 September 2011 genap usia hubby 29tahun! Untuk hubby, ai nak ucapkan . .


" ALLAH Selamatkan kamu . . .
ALLAH Selamatkan kamuuu . . .
ALLAH Selamatkan sygku RAHMAT ANDIEKO HUSSIN . . .
ALLAH Selamatkan kamuu DUNIA & AKHIRAT . . . . "

"SELAMAT HARI LAHIR HUBBY!"


u ! XOXO~


Semoga Hubby diberi kesihatan yang baik sentiasa . .
Semoga Hubby Murah rezeki & Panjang Umur hendaknya . .



Semalam lagi ai dah beli hadiah tuk hubby.. Ingat kan nak buat suprise tapi tak jadik ! HAHA~ Tahun ni ai just belikan hubby External Hardisk Buffalo 500gb.. Al-maklumla baru lepas raya . . Budget seme dah larikk. . HEHE~ Tapi ai tau, hubby dah lama kepingin benda alah ni kan ? Terharu tak sayang ?? Luv me or not ? Euww~ Gediknya !!

*hubby seronok dpt hadiah!*



Dan ini juga paling yang tidak disangka sangka , bukan ai je yang turut bagi hadiah, MIL pun !! Ye la, anak bongsu emakkkk ~ HEHE~ MIL hadiahkan hubby handphone baruuuuuu . . Hoii ! Ada bau kedai laaaa ~ yippieee ! We all buat suprise, hubby tak tau pun sebenarnya handphone tu dibeli untuk dirinya sebenarnya. Hubby ingat MIL yang nak kan handphone tu... Sangat Suprise !! Hubby sendiri pilih handphone tu~ Auwww ~ So touching u!



* Haaa , dah dapat handphone baru, kene lah call Emak selalu ye sayang !*










Yang berharap tahun depan boleh beri 'hadiah' yang lebih bermakna kpd hubby,
signature ms eida

8 comments:

  1. terserlah keceriaan kt wajah andi dpt hdiah dr isteri n emak nya...
    cm gaya bdk2 pn ada...
    hahaha

    ReplyDelete
  2. Anum, cam budak budak kan dapat hadiah ? *jelesnya!!*

    ReplyDelete
  3. hepi beday to ur hubby...

    sweet la uolls ni...romantik...

    ReplyDelete
  4. tau xpe...
    jeleskn ble tgk org dpt hdiah besday cmtu...
    cm aku ni xde pn dpt hdiah cmtu...
    blk2 besday dia aku je yg wt sprise kt dia..
    bsday aku lgsg xde sprise pn...
    sedihnyee

    ReplyDelete
  5. Anum, alolololo~ Jangan sedih sedih..... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page