Tuesday, September 27, 2011

GoodiesBag simple untuk Besday Keisha !

Assalammualaikum w.b.t . .


Bila BFF ai kata nak buat besday anak dia, Debot a.k.a Keisha, ai teruja nak sponsor goodiesbag! Niat nak bagi sesuatu kat budak budak.. Orang tua kata, kalau rezeki kita kongsikan bersama budak budak, rezeki akan bertambah.. Mana tau lekat pulakk ~ Niat we all bersedekah supaya cepat menimang cahaya mata.. Aminn ~


So, mula lah ai tercari cari apa yang nak diberikan kepada budakbudak ni... Nak letak dalam apa ... Secara kebetulan ai pergi majlis pertunangan BFF ai jugak, dapat doorgift menggunakan brownpaper.. So, ai rasa kalau brownpaper ni murah, ai nak beli.. Sekali ai cari cari punyalah cari... jumpa kat Econsave dengan harga RM4.50 for 100pcs !! Murah kan ??? Rasa rugi pulak tak jumpa brownpaper ni masa nak kahwin dulu... Jimattt !!! HEHE~ Bila dah beli baru perasaan ada kaler putih !! Huwaaaa.. putih lagi cantik !!!!





Beg settle ! Apa pulak yang ai bagi nanti ? Ai decide bagi makanan jela kat budak budak ni.. Sedikit makanan ringan , tak leh banyak banyak.. TAK ELOK ! HEHE~

~Coklatcoklat~


~Jeli a.k.a cumi~


~Apam Polkadot yang tengah femes amous sekarang ni yang ditempah dari KakZura~
memang sedap !!!~

Dan jugak beberapa jenis kuih raya, kerepek dan kekacang yang lupa mahu diambil gambar ! HEHE~



100beg yang dah siap di isi !! Ohh yeahhhh ~ Tapi nampak suram je kan ? Jom kita make up kan beg ni... Sekarang ni tengah glemer kot ala ala stiker yang letak nama semua tu...



Masa ai pergi wedding kawan ai kat Cheras hari tu, die buat jugak stiker tu.. BFF ai tunang pun buat jugak stiker tu.. Tengah glemer kot benda alah tu ? Time ai kahwin dulu tak de pun ?? HUHU *sapa suh kahwin awal kan?* So, ai nk buat khas tuk Keisha !! HEHE~


Tapi tak dela ai nak tempah bagai~ HEHE~ Kita design sendiri.. print sendiri.. Gunting sendiri . . Jimat bukan ?



Memula tu, ai nak print atas kertas stiker tapi dah tak sempat, guna A4 je print! So terpaksa gunting dan menggunakan staple untuk lekatkan stiker ni dengan brownpaper ni.. Agak comot! Tapi jadik je... Ok la tu.. ~ HEHE!

*Ok tak? Boleh buat bissness tak? Wakakkaka*



Dan taraaaaaa . . .100pcs goodies bag tuk Besday Keisha dr MAmA Eida!!




Happy Birthday Keisha !! Apa apa pun, MAMA EIDA harap Keisha akan jadik anak yang solehah ! Dengar kata Mama & Papa ok ! Semoga berjaya didunia & akhirat !





p/s : ini baru besday anak kawan, kalau besday anak sendiri macam mana ai buat ?? HEHHE~
p/s/s : next entry - Besday Keisha ! We all buat outdoor tau ! Nantikan~ hikhikhik~







Yang menumpang kasih anak orang je,
signature ms eida

11 comments:

  1. Cuteeee nya! Kreatifff nya!

    Tak berkesempatan nak datang birthday baby Keisha.


    Sorry Keisha!

    ReplyDelete
  2. tq byk2...
    belen goodies2 2 zakri dh hntr ke taska gemilang...

    ReplyDelete
  3. Farah, kreatif tu sebenarnya ada . cume penyakit M sentiasa jdk penghalang ! HUHU

    ReplyDelete
  4. Anum, Welcome... Moga moga lepas ni ada rezeki aku pulak kan.. Doakan ye.. Amin.....

    TQ to zakri ye !!

    ReplyDelete
  5. baiknya hati mama eida.. zana doakan ada x lama ada berita baik utk eida.. mana tau trs lekat ke kan..

    ReplyDelete
  6. Zana, TQ ! Amin... Semoga berkat kata kata zana tu.. HEHE~

    ReplyDelete
  7. Shura. hihii. lain kali suh aku buat.. senang je ni !

    ReplyDelete
  8. Tq ida for ordering APAM...hehehe...

    ReplyDelete
  9. Kak zura, welcome ! Nanti boleh order lagi.. Apam tu memang sedap !!

    ReplyDelete
  10. Kak zura, welcome ! Nanti boleh order lagi.. Apam tu memang sedap !!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page